Óvintézkedések Zalacsányban

 

 

 

Felkészült a Zala Springs-i csapat

Mint az élet minden területét, a koronavírus a golf pályákat is utolérte. A hangsúly természetesen itt is az óvintézkedéseken és a baj megelőzésén van. A témáról Gschwendtner Sonjával a Zala Springs Golf Resort megbízott klub igazgatójával beszélgettünk.

Sonja 2 hete tért haza Finnországból, elmondása alapján ott nem érezte a vírus hatását, sokan kilátogattak a konferenciával egybekötött versenyre, ellenben Düsseldorffal ahol viszont sokan távol maradtak.

 

A Zala Springs már hetekkel ezelőtt megkezdte a megelőzést a koronavírussal szemben, amikor Ausztriából, Olaszországból elindultak a hírek. Bevásároltak fertőtlenítőszerekből, melyeket azonnal ki is helyeztek a recepción és a szobákban, illetve vettek maszkokat és kesztyűket is.

Továbbá megtudtuk, hogy nagy mérlegelések után, szombaton megtartották versenyüket, amely jó hangulatban, példamutató óvintézkedések mellett zajlott, különösen figyelve a fizikai kontakt elkerülésére:

A score-kártyákat az asztalokra tették ki, onnan tudták a versenyzők a startlista alapján kiválasztani a sajátjukat. Ezenfelül elmaradt a versenyt megelőző csoportos megbeszélés, illetve az eredményhirdetésnél a kézfogás, a fotózkodás is. A győztesek egy kihelyezett asztalról tudták elvenni az Őket megillető díjukat. A helyzetet mindenki megértően és jól kezelte.

 

 

Tájékoztatás a COVID-19-el kapcsolatos óvintézkedésekről Zalacsányban:

- Zala Springs bistro konyhájában és vendégterében tovább szigorítottuk a már amúgy is szigorú higiéniai alapelveket.

- Az asztalokat minden vendég után fertőtlenítjük.

- Az asztalok egymástól való távolságát ahol lehetett, megnöveltük.

- A terítésnél és evőeszközök kezelésénél is minden esetben védőkesztyűt használunk.

- Kézfertőtlenítőket helyeztünk el a Resort szobáiban, illetve számos pontján.

-Teraszunk kényelmes, hőgombákkal fűtjük, a csodás panorámánk mellett, a friss levegőt is említenünk kell!

Vendégeinket golfozás lehetőségével, finom kávéval, várjuk.

Szeretnénk ebben az időben is nyugodt kikapcsolódást biztosítani minden vendégünk számára!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés