Ajánló: „Beleteszem a szívem-lelkem”



(Fotó: Kisbenedek Attila)

Lugosi Tamás, az egykor virágzó gödi golfpályán nevelkedő profi játékos, őszintén vallott az idei év örömeiről és csalódásairól, valamint a profi élet nehézségeibe is bepillantást engedett. A beszélgetés alatt természetesen a 2020-as tokiói olimpia is szóba került.
HG Az év végéhez közeledve számot vetünk az aktuális idény eseményeiről. Hogy néz ki a te évértékelésed?

LT
Lehetne csalódottan értékelni, mert be kell látnom, hogy nem ilyen szezonról álmodtam. Ugyanakkor azt hiszem, hogy elégedett lehetek, mert mindent beleadtam minden egyes versenyem, minden egyes szakaszába az utolsó gurításig. Inkább értékelném úgy az évet, hogy büszkébb lehetek magamra, mint eddig bármikor, mert nem akkor nagy dolog versenyezni és küzdeni, amikor minden feltétel adott, hanem amikor a lehetőség kevés, a minőségi felkészüléshez szükséges anyagi feltételek hiányoznak, viszont az elvárások óriásiak és az álmok csak távolodnak.

Büszke vagyok az idei Profi Magyar Bajnoki címemre, mert mind a három versenynapon sikerült mínuszt játszani. Büszke lehetek a kitartásomra és arra, hogy szívemet-lelkemet kint hagytam a pályán.


Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

Az exkluzív évkönyv ára idén is 3000 Ft + postaköltség.

HG Magazin Kincses Kalendárium megrendelhető ITT, vagy a 06 1/ 318-4246-os telefonszámon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés