Footgolf: Kezdődik a téli szezonIdén sem maradnak a footgolfosok téli bajnokság nélkül. A hatfordulós International Winter Footgolf Tour vasárnap Zsirán startol.

A magyar és a szlovák szövetség által közösen rendezendő IWFT 2019/2020-as kiírása vasárnap indul. Idén négy, jövőre két fordulót bonyolítanak, a csapatdöntőt az MFGSZ kétnaposra tervezik. Az első három IWFT fordulón lehet világranglista pontokat szerezni még idén, ugyanis még három, FIFG 50-es verseny rendezésére maradt lehetősége a magyar szövetségnek. Már biztos, hogy magyar és szlovák helyszíneken lesz lehetősége a játékosoknak versenyezni az uborkaszezonban. A versenyhelyszínekről még zajlik az egyeztetés a pályákkal, amint egyezségre jutott a szövetség a klubokkal, azonnal közzé teszi a frissített menetrendet.

Újítás, hogy a sportág fejlődését szem előtt tartva már az átigazolási kérelmeket is el kell juttatni a szövetség részére. A fordulókat shotgun rendszerű indításban rendezik meg, legfeljebb 90 játékos (beérkezési sorrend alapján) nevezését fogadják el.

A szervezők hamarosan megnyitják a nevezést.

Versenykiírás:

Versenynaptárbanner ugynoksegi v2 260px


zsirafmagazin hg re

 

joga ipaper header

Keresés