A felejthetetlen első„Először sokkot kaptam, majd nagyon megörültem"

Az Academy Golf Club regnáló bajnoka, Kovácsi Andrea 3 évvel ezelőtt ismerkedett meg a golffal, és lám, mit ad az élet, pár nappal ezelőtt élete első Hole in One-jának örülhetett a nyolcas szakaszon. Andrea lapunknak elmesélte, hogyan született ez a nem mindennapi bravúr. 


„Valaki nagyon sokat vár egy ilyen csodára, nekem csupán néhány évet kellett! – lelkendezett. A golf mára nagy szerelemmé vált és mint minden vasárnap, most is két kedves Fligth-társammal Novák Andrással és Tóth Ákossal (akikkel együtt szokott versenyezni, a szerk.!), mentünk a pályára, hogy felkészüljünk a hétvégi Academy házibajnokság záró fordulójára.

A Hole in One-t a 8-as szakaszon ütöttem, bár be kell valljam, hogy nem ez volt életem legszebb ütése. Az előttünk haladó fligth kissé megzavart, de talán ez is kellett ahhoz, hogy életemben először átéljem ezt a fantasztikus érzést.

Láttuk az elütőről, hogy a rózsaszín labdám eltűnik, de azt gondoltam, hogy legurult a green túloldalán (a zászló a green jobb oldalán lévő dombos részen volt). Ahogy haladtunk egyre közelebb, mondták a fiúk hol a labdád? Biztos bement. Mondom: á, az nem lehet, de aztán odamentünk a lyukhoz és benne volt a kis rózsaszín labda. Először sokkot kaptam, hogy Úristen ez egy Hole in One?!

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ütők egyet, pláne nem ilyen hamar. Örülök, hogy ezt a két kedves barátom társaságában ünnepelhettem meg.”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29


banner ugynoksegi v2 260px

 

zsirafmagazin hg re

 

Keresés