Nekem a Balaton a RiviéraBalatonudvari otthon tartotta a kupát

Története második bruttó csapatbajnoki címét ünnepelhette vasárnap a Balaton Golf, ráadásul nem is akárhogyan. Meggyőzően, ellentmondást nem tűrően győzött a bivalyerős Pannónia csapatai előtt. Kovács Titusz kapitány osztotta meg gondolatait a kétnapos tornával kapcsolatban.


„Nekem a Balaton a Riviéra” híres sláger jutott eszébe az újabb győzelem után.

Köztudott, hogy Kovács Titusz a családjával már emberemlékezet óta a balatonudvari klubba tartozik, így a nyári hétvégéken sosem mulasztják el az alkalmat, hogy egy jót játszanak Udvariban.

„Az évek során sok fiatal tehetséget láttam játszani, felnőni, de mindig is csodálattal figyeltem a kis szigetként működő Kötél-Bertényi-féle junior műhely tagjait, akik szerény alázattal végezték a munkájukat. Az évek alatt hatalmasat fejlődtek, és ma már bátran állíthatjuk, hogy a Balaton Golf kis teamje országos hírű játékosokat tudhat a sorai között, akik nemzetközi színtéren is megvillantották már oroszlánkörmeiket. Kötél Balázs - véleményem szerint - a modern golf Minarik Edéjeként áll ki a csapatért, szenvedélyesen, határozottan, aki Bertényi Balázzsal karöltve motorja ennek a kis közösségnek. Az ő hathatós közreműködésükkel értük el az újabb bruttó bajnoki címünket, így reményeink szerint a 2019-es év legjobb csapataként, ott lehetünk a 2020-as Klubcsapat Eb-n!”


Többszörös bajnokunk elmondhatatlanul büszke a csapatra.

„Mindenki a szívét-lelkét kitette a pályára. A Klubcsapat Bajnokságon megmutatkozott, mit jelent a csapatszellem, az egymásért való küzdés. Nagyszerűen játszottak a fiúk! Kezdve a Bertényi Bence & Zsimán Lebovics Zénó párossal, folytatva a Kötél Bence & Horváth Erik duóval és Greff Bálinttal, aki hosszú sérülés után visszatérve nagyon konzisztensen játszott, nagyszerű partnerem volt a két nap alatt. 

Jó érzés volt velük lenni és ott lenni, egy ilyen nagyszerű hangulatú bajnokságon, ahol felborítva a papírformát magasba emelhettük a bajnoki serleget, ráadásul hazai pályán. Itt kell megemlíteni ifj. Tringer Lászlót, aki a lehetőségekhez képest nagyszerű pályát bocsátott a játékosok rendelkezésére. Valamint nagy köszönet neki, hogy lehetőséget biztosít a BB műhely tagjainak a gyakorlásra.

Nem mehetünk el szó nélkül a friss házas és nászútjáról hazatérő Jakobi András versenyigazgató és csapata mellett sem, aki nem először vizsgázik kitűnőre a versenyszervezés, versenylebonyolítás terén. Ők nagy nyereségei az idei év magyar golfjának!Emellett jó érzés volt találkozni a többi klub tagjaival is. A Hencse, a Birdland vagy a Golfiesta csapatával, nem megfeledkezve a Pannónia, a Highland, Old Lake és Zala Springs együtteséről.

Sokan voltunk, de lehettünk volna többen is, akik a versenykiírás miatt maradtak távol, de ezek a feszültségek is elsimulni látszanak.  A Főtitkár úr, Makszin Áron bejelentette, hogy jövőre minden bizonnyal visszatérnek a korábbi évek versenykiírásához, hogy teljes mértékben előtérbe kerülhessen az az üzenet, amely a klubcsapat bajnokságot életre keltette, hogy az esemény igazi seregszemle legyen, hogy minden klub megmutathassa magát.”
zárta gondolatait Kovács Titusz.
Gratulálunk valamennyi résztvevőnek és nagy taps jár a bruttó, valamint a nettó csapat dobogósainak! A nettó győzelmet a Földházi-Nagy Zsófia, Movik Gabriella, Dr. Erdei Éva és Dr. Bohács Zsolt alkotta Pannónia GCC #2 nyerte.


Bruttó dobogó:
1. Balaton Golf, 2. Pannónia GCC #1 3. Pannónia GCC #2
Nettó dobogó: 1. Pannónia GCC #2 2. Highland GC 3. Old Lake GC

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29


banner ugynoksegi v2 260px

 

zsirafmagazin hg re

 

Keresés