Izgalmakkal teli volt az LGT II. fordulója



Nyereményeső a magyar Old Course-on

Nagy sikerként könyvelhetik el, hogy a 32 °-os hőség ellenére is 60 játékos állt rajthoz a kisoroszi Magyar Golf Clubban, ugyanis a Lugosi testvérek által szervezett Lugosi Golf Tour második fordulójának adott otthont a honi golfozók egyik kedvenc klubja, a tradícióiról ismert magyar Old Course.

Az ötödik évét taposó versenysorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a golfozók körében, amelyet a társaság és a fergeteges hangulat mellett a nyeremények tesznek vonzóvá. 2 éjszakás hévízi szálloda voucherek, női és férfi alkalmi és szabadidős táskák, beltéri kamerarendszerek mellett minden fordulón nagyszerű élményekkel gazdagodhatunk. Ne feledjétek, a 2 db négynapos ciprusi golfutat, a záró forduló alkalmával sorsolnak majd ki a résztvevők között.



A jó hangulat és az értékes díjazás mellett, több kategóriában versenyeztek a résztvevők. A második állomáson a legmagasabb kategóriában hármas együttállás volt a dobogó legmagasabb fokán, Nagy Gergely István, Salamon Balázs és Zsimán Lebovics Zénó egyaránt 25 bruttó pontot értek el, az együttállást a rendszer Nagy Gergely István javára döntötte el, ugyanis a pálya vége felé ő teljesített jobban, így ő lett az abszolút győztes.

Ahogy lenni szokott, a 7 különböző (!) nettó kategóriában a legjobb három játékost díjazták. A verseny nagy vonzereje, hogy férfi, női és junior kategóriában kilenc lyukon mérkőznek meg a kezdők, és nekik már déli 12.00-kor eredményhirdetésük van, nem kell megvárniuk a 18 lyukas játékosokat.




Díjazottak

Bruttó I.: Nagy Gergely István
Nettó Férfi: Salamon Balázs, Pop György, Kováts Levente
Nettó Női: Ipacs, Laura, Nagy, Nóra Linda, Molnár Piroska
Nettó Junior: Zala-Kovács Péter, Zsimán Lebovics Zénó, Kobale Soma 
Nettó Szenior: Kovács György, Juhász József, Barvicz Ferenc


Kezdők (9 szakasz):

Nettó Férfi: dr. Szabados Tamás, Pinczel Márton
Nettő Női: Szervátiusz Boglár, Kator Viktória, Lebovics Timea
Nettó Junior: Farkas Kornél, László Dániel


A versenysorozat további programjai:

LGT III. Szeptember 15. Kisoroszi
LGT IV. Grand Final Október 5. Kisoroszi


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés