Magyar Kupa: Sűrű napok a gimnazista lány előtt



Lehoczky Fanni az év végi vizsgái mellett, igyekezett a lehető legjobban felkészülni a hétvégi Magyar Kupára. A golfedző édesapa, Lehoczky Gábor nem rak plusz terhet Fanni vállára a szövetségi verseny miatt. Mint mondta, kellően felkészültek és reméli, az időjárás nem fog közbeszólni. 

„A hét elején bejátszotta a kisoroszi pályát. Az utóbbi időben sok változás történt nála fejben és swingben is. Nőttek a távolságai, egy-egy ütőnyivel hosszabb lett, magasságban is kicsit megnyúlt. Sűrű napjai vannak, jönnek az év végi vizsgái, ráadásul mentálisan is kezelni kell a tinédzser kort.

Sokat javult a hcp-je, ami nagy felelősséggel is jár! Közel van, nem elérhetetlen az áhított 5-ös hcp, de még sokat kell tenni érte! Ezen a szinten minden tized javulás tízszer annyi munkával jár! Nem csak megszerezni nehéz, de azt megtartani, talán még nagyobb feladat. A hétvégi Highland Junior Tour első fordulóján ez sikerült és ez jó érzéssel, magabiztossággal töltötte el. Természetesen nagy odafigyeléssel készültünk a hétvégi Magyar Kupára, a héten több időt szántunk erre még a szokásosnál is! Reméljük az időjárás sem fog közbeszólni!”

Magyar Kupa – végleges a játékoslista ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés