Vasárnap csapatdöntő

 

A téli bajnokság nyolc legjobb együttese a zirci Forest Hills Golf Clubban méri össze tudását vasárnap. Az egyenes kieséses rendszerű, match play formátumú fináléban összesen 36 szakaszt játszanak az együttesek. A döntőt megelőző napon amatőr versenyt tartanak a pályán.
 
Szokás szerint Zircen találkozik egymással a csapatbajnoki döntő mezőnye. Az International Winter Footgolf Tour, azaz a téli bajnokság alapszakaszában a legtöbb pontot gyűjtött nyolc együttes egyenes kiesés formátumban dönt az elsőségről és a helyezésekről.
 
 
Minden együttes legfeljebb nyolc olyan játékost nevezhet, aki részt vett a sorozat legalább egy állomásán. A pályán egyszerre ketten-ketten párosban egy játékos pedig egyéniben (összesen öten klubonként) méri össze tudását match play formátumban, fordulónként 12 szakaszon.
 
 
Negyeddöntő:
FTC − Nimród
Academy-Outsiders − Milan
BFGT − Royal
Hole Hunters − EMFGSE
Szombaton rendezik a Bakony Footgolf Amatőr Kupát, ahol a rutinosabb játékosok mellett az újoncoké a főszerep, a szervezők mindenkit várnak, aki ki szeretné próbálni a labdarúgás és sport ötvözetéből született játékot.
 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés