Ranglista versennyel jelentkezik Zalacsány!

 

Remekül indult a Zalacsányban található Zala Springs Golf Resort idénye, amihez hozzájárult a meglepően tavaszias idő is. Számos külföldi és honi golfozó vette birtokába az elmúlt egy hónapban a pályát és hódolt szeretett sportjának. Az első megmérettetésre sem kell sokat várnia a játékosoknak, ugyanis április 20-án a Race to Zala Springs első fordulójával, - amely ranglista is egyben, - megkezdődik a zalai versenyszezon – számolt be lapunknak Gschwendtner Sonja, a Zala Springs klubigazgató-helyettese.
 
 
 
Az első hónap igazán nagyszerűen sikerült. A tavaszias idő előcsalogatta a szenvedélyes golfosokat, akik időről időre megtöltötték a pályát, ami után egy jóízűt beszélgettek a kuriózumnak számító klubházunkban és annak teraszán, a szökőkút közvetlen közelében. Nemcsak a természet öltött tavaszi köntöst, de mi is tavasziasra terveztük új étlapunkat (AZ ÉTLAPOT ITT TEKINTHETIK MEG!).

 

 
Két nagyon fontos dátumot említenék a következő időszakra:
 
- Április 20-án ranglista versennyel kezdünk, amely a Zala Springs Golf Resort 5 versenyből álló sorozatának nyitóállomása (JELENTKEZÉS és a VERSENYKIÍRÁS ITT!). Mindenképp érdemes nevezni, ugyanis az értékes díjazás mellett Hole in One díjakra is számíthatnak a résztvevők: Callaway ütőkészlet, Club Car használati jog. A tombola fődíja pedig kategóriánként egy-egy éves tagság a Zala Springs Golf Resort 2020-as szezonjára. A második fordulón kettő, a harmadik fordulóban három tombolajegyet kapnak a játékosok a végső sorsolásra.
 
- Június 1-én pedig ismét megrendezzük World Corporate Golf Challange versenyét! A WCGC versenye Angliából indult el még 1993-ban, azóta számos országban játszanak kvalifikációs versenyeket, amiket a júliusi világdöntő követ, ahol több mint 30 ország csapata verseng a végső győzelemért. A magyarországi kvalifikációs verseny győztes párosa képviseli hazánkat a világdöntőn, amelyet idén 2019. július 3-7. között a portugáliai Cascais-ban rendeznek meg.
 
A versenyre cégek párosait várjuk, ahol az egyik játékos az adott cég tulajdonosa vagy alkalmazottja. Az idei versenyre bármelyik országból lehet jelentkezni.

 

banner

banner ugynoksegi v2 260px

zsirafmagazin hg re

  icy menthol

 

joga ipaper header

Keresés