Milliós tétek Tatán

Április 28-án, szombaton rendezik meg az Old Lake Golf Clubban - immár hetedik alkalommal - a Novotel Golf Kupát. A Novotel Hotels által szponzorált, a cég által meghívott külföldi és magyar játékosokat felvonultató, stableford verseny, shot gun indítással fog kezdődni reggel 10-kor, a tatai pályán. A részletekről és a nyereményekről a verseny egyik szervezője, Kormány Balázs számolt be lapunknak.

„A Novotel Hotels küldetésének tekinti a sport, az egészséges életmód értékeinek közvetítését. A vállalat összefonódása a golffal nem véletlen, ugyanis ugyanazt a hitvallást mondhatja magáénak, melyet e sport is képvisel: magas színvonalat és szolgáltatást nyújtani a partnereknek. Ennek szellemében álmodtuk meg - hagyományteremtő céllal - a versenyt – kezdte beszélgetésünket Kormány Balázs.

A rendszerint telt házas esemény a népszerűségét - többek között - a csodálatos díjaknak és a fantasztikus, egész napos catering-nek is köszönheti.

„A Novotel Hotels csapata reggel 8:00 órától várja a játékosokat és a meghívott vendégeket a megszokott, finom egészséges reggelivel. Majd a 10 órás startot követően a vendéglátás a pályán is folytatódik. Egy „halfway board”-dal készülünk a 8. szakasznál, melynek keretében a játékosokat finom pezsgővel, alkoholmentes frissítővel és snack-kel várjuk. A játék utáni ebédet az Old Lake Golf Club szervírozza.” – tette hozzá, majd a főszponzor által felajánlott nyereményekre is kitért, melyek összértéke közel 2 millió forintra rúg:

„A verseny díjazása, most is kiemelkedő lesz, 7 kategóriában. A nyerteseket a Novotel Hotels és az Accor más szállodáiba szóló voucherek-kel ajándékozzuk meg, amelyek európai nagyvárosokba, köztük Londonba, Párizsba, Zürichbe, Berlinbe, Osloba, Bukarestbe, illetve Magyarországra érvényesek.

A verseny fődíja, (4 nap 3 éjszakás pihenés a párizsi Mercure Tour Eiffel Hotelben, a 2 főre szóló repülőjegyeit az Air France biztosítja) sorsolás útján dől el az eredményhirdetésen résztvevő játékosok között! Így mindenki azonos eséllyel indul. Tavaly például a legszerencsésebb Oroszné Vecsey Gabriella volt” – zárta gondolatait Kormány Balázs, aki elárulta, hogy a Novotel Golf Kupa, több mint egy verseny, hiszen a cél a közösségépítés és az összetartozás érzésének erősítése, valamint a golf megismertetése az érdeklődőkkel a golf klinika által, Brúder Balázs és Kuti Gábor hathatós közreműködésével, szombaton 11 órától.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés