VARIQ, a megálmodott valóság

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium!

A gépészmérnökként végzett Pődör Csaba igazi küzdő típus, amely a munkájában és 12 szeres kick-box magyar bajnokként, a ringen belül is megmutatkozik. Őt megismerve arra gondol az ember, szinte nem is munka neki az, amit csinál, sokkal inkább folyamatos flow élménye van.

Kezdetek

Nem született vállalkozónak, először autószerelőnek készült, ugyanis a benzingőz kis kora óta megfertőzte. Ám hamar rájött, ennél többre hivatott. A Budapesti Műszaki Egyetem elvégzése után egy német járműgyártó cégnél helyezkedett el, ahol fejlesztő mérnökként dolgozott, ám 5 év után úgy érezte, új magaslatokba vágyik. Az idő előrehaladtával folyamatosan új ajtók nyíltak meg előtte: 

„A BPW Hungary Kft.-él kezdtem, ahol hasznos tapasztalatokkal gazdagodtam. Ráláttam a szervezési és irányítási feladatokra is. Karrierem következő állomása egy másik gépgyártó cég lett, ahol már ügyvezető voltam, majd néhány év elteltével résztulajdonos is. 10 év után mégis úgy éreztem váltanom kell! Ekkor döntöttem el, hogy vállalkozásba kezdek. Így született meg 2013-ban a moduláris építkezéssel foglalkozó VARIQ.”

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés