Lugosi: „Verejtékes győzelem volt”

Mint korábban beszámoltunk róla, Lugosi Tamás késhegyre menő küzdelemben nyert a Magyar Pro-Tour első állomásán Petkovics Bálint ellen. A döntő győztesét, Tomit kérdeztük a tapasztalatairól.

„Érdekes és színvonalas verseny volt, a maga hullámvölgyeivel és csúcspontjaival. Az első kilencen nem jött ki igazán a lépés. A kezdő ütéseim ide-oda mentek, amit az első verseny izgalmának tudok be.

A második kilencen aztán végre elkaptam a fonalat olyannyira, hogy volt 11-12 méterről birdie putt-om, illetve két par 5-ös szakaszon is kettőből a greenen voltam. Sőt az egyik szakaszon majdnem a hole-in one is összejött. A pálya második felét -2-vel hoztam, ennek eredményeként +74 ütésből abszolváltam a 18 szakaszt csak úgy, mint Petkovics Bálint. Következhetett a rájátszás.

Igazán színvonalas 4 szakaszt játszottunk, ahol végén volt egy eagle putt esélyem. Végül egy birdie-vel tudtam nyerni. Bálint nagyszerű ellenfél volt, stabilan játszott és úgy gondolom, jó év elé néz. Ezúton is gratulálok neki a teljesítményéhez!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés