Dibusz: „Rózsavölgyi neve garancia a sikerre”

Dibusz Lacit, szenior golfozónkat a tatai Old Lake Golf Club-ban rendezett, a Hónap Senior Golfozója elnevezésű verseny után értük utol. A megmérettetésen a hétvégi Húsvét Kupára hangolta be a pályát. Sőt beszélgetésünk során a szenior válogatott aspiránsa viccesen megjegyezte, hogy a helyet is előkészítette a speizban az ízletes húsvéti sonkának!

HG Mik azelőjelek a hétvégi 19. Húsvét Golf Kupára?

- Remek formában érzem magam a megmérettetés előtt, amely bizonyára remek hangulatban telik majd. Ott voltam az elsőn és ott leszek a 19-en is. Teltház lesz, ami a tradíció ereje mellett Rózsavölgyi János személyének köszönhető, aki az elmúlt 20 évben rengeteget tett a magyar golfért, a játékosokért. Ő több mint klubkapitány. Ha lehetne szavazni arra, hogy ki képviseljen minket, játékosokat a mindenkori szövetségben, akkor az én voksomat János kapná. Mindenhol ott van, mindenkit meghallgat. A Húsvét Golf Kupa, illetve a Tatai Férfinapok ékes bizonyítékok arra, hogy valamit nagyon jól csinál.

Már egy fél sonkát nyertem előző héten a zirci texas nyitóversenyen, elérkezett az idő, hogy egy egész ízletes húsvéti sonka boldog tulajdonosa legyek! – nevetett fel.

HG Miért jelentkeztél a GCT Holding Golf Tour-ra?

- Kíváncsiság! Elég meseszerűen hangzik, de ha mind igaz, amit mondanak, akkor ott a helyem! Nagyon csábító és érdekes a szemlélet, amivel a sorozatot menedzselik. Ilyen még korábban nem volt Magyarországon.  Révész Tamás neve véleményem szerint, garancia az ígéretek megvalósulására.

Több minden foglalkoztat a sorozattal kapcsolatban. Átlépjük-e az ideálisnak mondható 72-es számot túljelentkezés esetén? Hogyan működik majd a műholdas követő rendszer, vagy a megemelt bíró és forecaddie létszám? Ezáltal mennyire tudnak gyorsan orvosolni egy felmerülő problémát?

A GCT Holding Golf Tour ár-érték arányban is megfelelő, hiszen gyakorlatilag 20 ezer Ft fordulónkét, ami ahhoz képest mennyi mindent kapunk, sőt még akár egy marokkói utazást is nyerhetünk nem nagy összeg. Én nem a fődíjért játszom, hanem a kíváncsiság és a társasági élet hajt.

Mindenesetre pozitívan állok a dologhoz és majd meglátjuk mi lesz!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés