Kikapcsolódás felsőfokon!

Batta Krisztina a Golf Travel Hungary igazgatójaként egy felejthetetlen edzőtáborozáson vesz részt 12 hölgy és 10 férfi társaságában a lenyűgöző panorámájú Kanári-szigeteken. A képek mindent elárulnak a kinti hangulatról, amit Batta Krisztina, valamint Dr. Vofkori Réka helyszíni beszámolója is alátámaszt.

Batta Krisztina

„Saját csoportommal jöttem erre a fantasztikus helyszínre, Fuerteventura-ra, ahol szinte egész évben süt a nap ,tehát tökéletes a helyszín.  Több nagyszerű pályán van szerencsénk játszani. Fuerteventurán (4x) vagy az én személyes kedvencemen a Salinas pályán (1x). Természetesen a játék mellett a kikapcsolódásra is szánunk időt. A szabadnapunkon 8 játékossal együtt délre kirándulunk, ahol a Jandián golfozunk.

A visszajelzések alapján mindenki nagyon elégedett. Jó a hotel, a pályák változatosak és az időjárás is fantasztikus. A helyszín ár-érték arányban is nagyon kedvező, jóval olcsóbb, mint Tenerife. Már olyan kérést is kaptam, hogy tegyük ezt az utat hagyományossá, azaz minden év januárjában térjünk ide vissza!”

Dr. Vofkori Réka

„Isteni érzés kiszakadni a hétköznapi rutinból, élvezni a napsütést, feltölteni a D-vitamin raktárakat! Jó a szervezés, jó a társaság... Hat nap a golf… Kezdőként, mit is mondhatnék? Azt állítják, hogy kezdetben inkább kínlódás, mint élvezet a golf... Ezt megcáfolnám, örülök minden jó ütésnek és hiszek a töretlen fejlődésben! Üdvözlet minden hidegben sínylődő golfozónak!

Szabadidő eltöltésére is kiváló lehetőségek vannak a helyszínen. Nagyon jó a szálloda, közel a part, és egy két isteni halas étterem is van. A pályák is jók, nem túl hosszúak, jól tervezettek, bár néhol túl sok a bunker.”

Képek a helyszínről! Köszönjük Batta Krisztinának:)

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés