A havazás volt az úr

Nehéz körülmények vártak a keddi és egyben utolsó játéknapon is a Cseh Tour mezőnyére az Ypsilon Golf Resort-ban rendezett viadalon. Az erős havazás miatt a programon is változtatniuk kellett a verseny szervezőinek és az eredetileg 36 szakaszos versenyt, 27 lyukassá rövidítették, így a zárónapon már csak 9 lyuk várt az indulókra délutáni teetime-okkal. A bizottság a pálya első kilencét jelölte ki a játékra.

 

 


(Kép: Zdeněk Sluka)

A pálya a havazás miatt, inkább volt alkalmas szánkózásra, mint golfra. Ettől függetlenül, a játékosok, és a szervezők is nagyszerűen helytálltak és egy 9 lyukas versenynappal zárták a Cseh Tour nyitóállomását.

A körülményektől függetlenül a mezőny jól teljesített, köztük a magyar profi válogatott tagjai is.

Lugosi Tamás megtartotta nyitó napi jó formáját és 34-es ütésszámmal teljesített (összesítésben 107, azaz 0), aminek köszönhetően csupán 3 ütéssel maradt el a versenyben győző Siakala Marek-től (104), így a magyar csapat legeredményesebb tagjaként együttállásban a 8. helyen végzett.

112 (74,38) ütéssel zárta Palanszki Benjamin a kétnapos tornát, aki második napi játékával megtartotta az első napon már megszerzett 18. helyét.

Petkovics Bálint valamelyest előrelépett a tabellán a T 31. helyről a második nap után és összesített 114-es (77, 37) eredményével hetes együttállásban a 27. helyen végzett.

Szorosan követi őt a tabellán Hahn Roland 115 (78, 37) ütéssel, aki a lejátszott 27 szakasz után a T 34. helyet szerezte meg.

A profi válogatott ötödik tagja Eiring Kristóf pedig, 121-es (80, 41) összesített eredménye alapján a T 47. helyet érdemelte ki a 60 fős mezőnyben.

Eredmények


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés