Kettő az egyben

Büfé reggeli, snack és pezsgő

A Novotel Hotels és a tatai Old Lake Golf Club – immár 6. alkalommal- szeretettel meghív minden játékost a 2016. évi Novotel Golf Kupára, április 23-án, szombaton - adta hírül Bábos Réka a tatai klub igazgatónője – A főszponzor speciális Novotel cateringet biztosít a játékosok részére: büfé reggelivel, a pályán snack-kel, pezsgővel. A játék után büfé ebéddel várják a játékosokat. Minden résztvevőt a szponzorok által összeállított welcome csomaggal várunk!

„Fontos megjegyezni, hogy a szombati versenyen való részvétel, egyben a Klub Match Play Kvalifikációs versenyén való indulásra is lehetőséget ad azoknak, akik nem tudnak részt venni a hivatalos április 30-i megmérettetésen. A hagyományokhoz híven értékes díjak találnak majd gazdára az eredményhirdetéskor.

A verseny fődíját, egy párizsi hétvégét 2 fő részére (2 éj/ 3 nap) a főszponzor, az utazáshoz szükséges repülőjegyeket - a rendezvény kiemelt támogatója - az Air France biztosítja. A kategóriák helyezettjei – tradicionálisan - az Európa Accor Hoteljeibe nyernek vouchereket. A versenyen a győri Leier Autó Kft. BMW Márkakereskedése kiállítja legújabb modelljeit és teszt-vezetéssel kedvesedik a résztvevőknek.

(Kép: Old Lake Golf Club Facebook)

Mind a Novotel Kupa (nyílt), mind az Old Lake Match Play Bajnokság (csak klubtagoknak) kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosít a május 27-29.-én megrendezendő V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságra, amelynek nagy újítása, hogy az elmúlt évekkel ellentétben a nők és férfiak külön kategóriában küzdenek a bajnoki címért.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés