Pár hely még kiadó Györökön

Akik a hét rövidsége miatt még csak most kaptak észbe, hogy itt a hétvége és golfozni kéne, azoknak a Balatongyörökön elterülő Golfclub Imperial Balaton kitűnő lehetőséget kínál, ugyanis szombaton rendezik meg Gschwendtner Sonjáék tradicionális, Mandulafa virágzás névre keresztelt versenyüket.

Bár szombaton egy érintőleges hidegfront miatt átmenetileg több fokkal visszaesik a hőmérséklet, a festői szépségű virágzó mandulafa sorok, a jó hangulat, mely a balatongyöröki klubban fogadja a golfozókat, feledteti a rosszabb időt, és minden bizonnyal beragyogja az idelátogató golfozók szombatját.

„Különleges alkalom lesz a hétvége, hiszen idén már 6. alkalommal rendezzük meg Mandulafa virágzás versenyünket, amely a 2016-os szezonunk első 18 lyukas megmérettetése is egyben. A pálya rendezett és gyönyörű, a greenek kiváló állapotban vannak.

A verseny után igazi tavaszi háromfogásos menüsorral készülünk, valamint egy exkluzív borkóstolóval a Boksay Pincészet jóvoltából.

A hagyományoknak megfelelően a kategóriák nyertesei idén is saját mandulafa csemetét vihetnek haza. A második és harmadik helyezettek pedig stílusszerűen, finom Amaretto likőrrel, illetve mandulás csokoládéval gazdagodhatnak. Találkozzunk szombaton!” – számolt be lapunknak lelkesen Sonja.

Versenykiírás ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés