Az év legszebb pillanatai

A GolfDigest csokorba gyűjtötte az idei év legszebb fotóit. Nyilvánvalóan sokaknak lehetnek még kedvencei, amik alább nem szerepelnek, de minden ugye nem kerülhetett be. Nézzük, a világ egyik legolvasottabb golfos szaklapjának szelekcióját.

A GolfDigest csokorba gyűjtötte az idei év legszebb fotóit. Nyilvánvalóan sokaknak lehetnek még kedvencei, amik alább nem szerepelnek, de minden ugye nem kerülhetett be. Nézzük, a világ egyik legolvasottabb golfos szaklapjának szelekcióját.

01 Adam Scott beütötte a birdie-t az idei Masters „rendes játékidejének” utolsó szakaszán, ezzel play-off-ra mentve a versenyt, amit végül meg is nyert.

02 Tiger Woods droppol a Masters második napjának 15. szakaszán, miután közelítő ütésével a zászlótartó rudat találta el, és labdája a green-t védő tóba pattant. Woods a drop közben szabálytalanságot követett el, ami miatt végül még két ütéssel büntették.

03 Phil Mickelson nézelődik egy ütése előtt a British Open első játéknapján. A játékos három nappal később megnyerte a versenyt.

04 Luke Donald kezdőütése a US Open harmadik napján, a 13-mas szakaszon.

05 Thorbjorn Olesen most tudja meg, hogy mennyire sűrű tulajdonképpen a rough a Merion pályáján, a 2013-mas US Open helyszínén.

06 Jason Day kezdőütése a Masters harmadik napjának 17-es szakaszán. Körülötte a valószerűtlenül zöld fák, előtte a kék színátmenettel festett ég.

07 Phil Mickelson a PGA Championship első napjának 13-mas szakaszán egy szokatlan pontról kénytelen elvégezni második ütését, miközben a nézők már ott lihegnek a nyakában.

08 Jason Dufner a 14-es szakaszon, a PGA Championship utolsó napján. A játékos néhány szakasszal később élete első major győzelmét ünnepelte.

09 Inbee Park a US Women’s Open Championship utolsó napján éppen a green-re próbál odakerülni. Ezen a versenyen aratott későbbi győzelme zsinórban harmadik major győzelme volt.

10 Tiger Woods swingjének gyönyörű kivezetését csodálhatjuk a PGA Championship második napján.

11 Angel Cabrera a Masters utolsó körében már alig bírta a nyomást, itt éppen a 13-mas szakaszon dobja el ütőjét a feszültség levezetésének egyik formájaként.

12 Tiger Woods utolsó kezdőütése az idei Players Championship-en. Az utolsó 18-as szakaszon elért par-ja szezonjának legnagyobb különbségű győzelméhez segítette. Ne feledjük, az év végén ráadásul megkapta karrierjének 11. PGA Tour Év Játékosa díját!


13 Arnold Palmer végzi el az ünnepélyes kezdőütést az idei Masters-en. Ütése pont a fairway közepén landolt.

14 Justin Rose második ütését végzi el a US Open utolsó körének utolsó szakaszán. Az itt elért par-ja élete első major győzelmét jelentette számára.

15 Adam Scott újabb birdie-t süllyeszt el a Masters utolsó napján. Ezt éppen a 10-es szakaszon ütötte, ami ebben az esetben a play-off második szakasza volt, és amivel itt éppen megnyerte a versenyt.

forrás: golfdigest.com

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés