Köszönet mindenért!

  Kedves Klubtagok, Golfozó Barátaink, Partnereink!

 Kedves Klubtagok, Golfozó Barátaink, Partnereink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2013-ban megvalósíthattuk a Klub rekonstrukciós munkálatait. Nyilvánvaló, hogy ezek a feladatok, különösen az év elején alkalmanként kellemetlenséget, néha fennakadást okoztak sportbarátaink játékában, programjában.

Hosszú távú célkitűzéseinknek megfelelően, a Pannonia GC csapatával olyan körülményeket, szolgáltatásokat szeretnénk kialakítani Magyarország vezető golfpályáján, amelyek teljes mértékben elnyerik golfozóink, vendégeink megelégedését, tetszését.

Az év folyamán megrendezett versenyek, a 2013. évi Férfi Senior Csapat Európa Bajnokság és egyéb, a Magyar Golf Szövetséggel közösen szervezett versenyeink, megfelelő referenciaként szolgálnak a jövő évi versenyprogram összeállításánál.

Átalakított Klubházunk, a Porticus Étterem, a ProShop és természetesen, az egyre magasabb játékszínvonal biztosítását támogató Golf Academy, megfelelő feltételeket biztosítanak a golfsportot szerető Részvényeseink, Klubtagjaink, Sportbarátaink, Junior golfozóink, vendégeink részére

A tervezett programok egy új elemeként, havi rendszerességgel kívánjuk megrendezni, borkóstolóval egybekötött vacsoráinkat, egyéb gasztronómiai programjainkat, amelyek úgy klubtagjaink, mint minden privát, vagy céges rendezvényeink vendégei részére kínálhatnak kellemes programokat.

A Pannonia Golf & Country Club vezetése nevében ismételten szeretnénk megköszönni türelmüket, megértésüket a rekonstrukciós munkálatok során, kívánva előzetesen egy nagyon sikeres, eredményes újabb golf szezont!

Üdvözlettel:

Dr. Szórád József

Damian MacPherson

Igazgatóság elnöke

Vezérigazgató

 

A Pannonia Golf & Country Club 2014. évi tagsági díjai:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés