Jiménez megtapsolta Marcellt

A Jason Floyd Academy hírnevét többek közt az is erősíti, hogy már bizonyított játékosok gyerekei is oda járnak, köztük például Miguel Ángel Jiménez fia, akiről kiderült, sok mindenben hasonlít a magyar válogatott játékosra, Horváth Marcellre.

A Jason Floyd Academy hírnevét többek közt az is erősíti, hogy már bizonyított játékosok gyerekei is oda járnak, köztük például Miguel Ángel Jiménez fia, akiről kiderült, sok mindenben hasonlít a magyar válogatott játékosra, Horváth Marcellre.

Marcell harmadik napja az akadémián ugyanúgy indult, mint az összes eddigi. Elsőnek jött az elemzés a 3D-s szobában, ahol az előző napi felmérések eredményeit mutatták meg játékosunknak. Itt újra előkerült az előző nap jelszava, a szeparáció. Az angolul is kiválóan beszélő Marcell szótárában elsősorban ezt a szót akarták erősíteni. Separation!

Az elemzés után egyből ezt a bizonyos szeparációt, az alsó- és a felsőtest mozgásának szétválasztását elősegítő gyakorlatokat végeztettek a magyar játékossal. Ami mindenképpen pozitívum volt, hogy Marcellnek az egyensúlyát kiválónak értékelték a szakemberek.

Ezután az ütő fogásának változtatására tettek javaslatot Marcellnek. A magabiztos fogást egyből ki is próbálták, amikor játékosunknak különböző távolságokat kellett megcéloznia labdáival. A fiatal golfozó 55 méterre halál pontosan ütött, mindig csupán centiket tévesztett. A 65 méter már gyengébben ment, míg 75 méteren a labdái a céltól egy méteren belülre estek. A legrosszabb teljesítményt 95 méteren nyújtotta, ami érdekes, mert a 105 méteres ütései ismét olyan pontosak voltak, mint az 55 méteresek.

Ezután tovább erősítették a rövidjátékot, majd következett a fitness tréning, TRX-szel, kettlebell-el és helyből ugrásokkal.

Ezt a nyújtás követte, amely megint nem egy passzív nyújtás volt, majd zárásképpen jött a swing-analízis, aminek az eredményét már csak a következő beszámolóból tudhatják meg.

Ezután jött a délutáni játék, mint mindig. A mostani kihívás az volt, hogy a játékosoknak úgy kellett végigmenniük a szakaszokon, hogy mindegyik szakaszon egyszer el kellett találniuk egy bunkert. Az egyik szakaszon történt, hogy a nagy Jiménez fia megtapsolta a mi Marcellünket, amikor magyar játékos a homokból egy ütéssel 20 centire közelítette meg a zászlót.

Egyébként a kis Jiménez sokban hasonlít Marcellre. Ugyanolyan agresszíven játszik, de amikor nem sikerül valami, nem mondjuk, hogy káromkodott, vagy hisztizett, de túlságosan is rágörcsölt a hibára. Ahogy azt sajnos Marcell is szokta.

Játékosunk ma tovább folytatja kalandjait Marbellán.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés