greenfield logo  

9740 Bükfürdő, Golf u. 4.
+36 94 801 600
http://greenfield.accenthotels.com/
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




 

 

 

 

Szálloda    

                          

Magyarország első 18 lyukú golfpályája, mely 1991-ben nyílt Bükfürdőn.

Élvezze az egyedi világot, amit a pannon klíma, az idillikus táj és a gyönyörűen gondozott, 100 hektáron elterülő golfpálya varázslatos panorámája nyújt. Összhangban a természettel: 1 000 000 m2-en 10 000 nyárfa, 7 tó, és 100 különböző madárfaj alkot egyedülállóan nyugodt környezetet.

A Greenfield Golf megalakulása óta mindig nagy hangsúlyt fektetett az aktív kikapcsolódás nyújtotta szolgáltatások népszerűsítésére és az erre irányuló hazai és külföldi igények minél magasabb szintű kielégítésére. Nálunk minden golfozó megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást - invitáljuk a kezdő játékosokat is, hogy megtegyék az első lépéseket a sport elsajátításában. A Greenfield Golf Akadémia profi oktatója, Wilheim István segíti, a további fejlődést, így hozzájárul a játék még teljesebb élvezetéhez.

A Greenfield Hotel Golf & Spa vendégeként azok számára, akik szeretnének megismerkedni a golfozás alapjaival, golfkóstoló programunkat ajánljuk.

A szálloda golfozó vendégei számára a geen fee hétfőtől szerdáig ingyenes (időjárás és foglaltság függvényében, tee time előjegyzés szükséges), további napokon 25% kedvezményben részesülnek.

 

jelmagyarazat szalloda

Keresés