4481 Nyíregyháza-Sóstóhegy, Körmendi Tanya 11.
+36 20 338 8411
http://www.nygc.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Nyírség Golf Klub története

A klubot Závaczki Zsolt alapította:
2006 elején, 10 alapító taggal jött létre az egyesület. Akkoriban, nem kis feladatot tűzött ki maga elé a későbbi elnök Závaczki Zsolt, minthogy olyan tagokat találjon az első Kelet-magyarországi golf klub megalakításához, akik már valamilyen kapcsolatba kerültek ezzel a sporttal. 2006 júniusában végül megalakult a Nyírség Golf Klub.

Ezzel párhuzamosan megtervezésre került, és elkezdődött a kialakítása, annak a driving range-nek, amely az egyik alapító tag területi felajánlásával valósulhatott meg.
A 2006-os munkálatok után, végül 2007 áprilisában nyitotta meg kapuit a gyakorló pálya.
A nagyszabású pályaavató ünnepségen, a sok meghívott mellett, Nyíregyháza város polgármestere, Csabai Lászlóné és a Magyar Golf Szövetség elnöke, Sugár András volt jelen, és avatták fel hivatalosan a golfpályát.

A hivatalos kezdőütést Csomor Csilla színművésznő hajtotta végre, egy arany színű golflabdával. A hivatalos megnyitó után Ifj. Tringer László és Sárközi Richárd tartott egy nagyon magas színvonalú golfbemutatót. A bemutató után, a meghívottaknak lehetőségük volt, a két profi vezényletével belekóstolni a golfozás rejtelmeibe. 2010-re több száz ember próbálta ki a golfot ezen a gyakorló pályán, és ekkorra a kialakult tagságból, egy komoly baráti társaság lett. Kialakult egy igazi klub élet.


jelmagyarazat szalloda

Keresés