A boldogító yes

December óta a Zimmer Feri 2-ben láthatja a moziközönség, a hét majd’ minden napján színpadon van, színészegyüttesben basszusgitározik, és mindeközben még a Heti Hetesre is jut ideje. Angol feleségével boldogan élnek, már csak egy gyermek hiányzik az idillből.

December óta a Zimmer Feri 2-ben láthatja a moziközönség, a hét majd’ minden napján színpadon van, színészegyüttesben basszusgitározik, és mindeközben még a Heti Hetesre is jut ideje. Angol feleségével boldogan élnek, már csak egy gyermek hiányzik az idillből.

Hogy tetszett a film? Elégedett a végeredménnyel?
Nagyon tetszett, és hál’ Istennek, jók a visszajelzések is. Azt gondolom, hogy jó kis film lett.

Anno említette, hogy a felesége musicalszínésznő akart lenni, Ön pedig szeretne segíteni neki. Van azóta ez ügyben valami fejlemény?
Alexnek nagyon jó hangja van, és Angliában amolyan musical-szakos főiskolára járt, ahol többek közt táncolni és énekelni is tanult. De mivel a tandíj rettenetesen drága volt, a szülei végül úgy döntöttek, hogy nem érdemes ilyen sok pénzt költeni egy olyan képzésre, ami nem biztos, hogy megélhetést garantál majd a lányuknak. Alex jelenleg egy angol nyelvű óvodában dolgozik. A színpadból számára csak annyi maradt, hogy nagyritkán énekel a zenekarunkban, vagy néha meglepetésből dalra fakadunk egy-egy barátunk szülinapi buliján.

Nemrég megmutatta a tévénézőknek az esküvői albumukat. Ebben láthattunk egy gyönyörű Rolls Royce-t, ami előtt az ifjú pár pózol. Ilyen tehetősek volnának a felesége szülei?
Áh, dehogy! A feleségem szülei átlag, középosztálybeli angolok. Apósom nyugdíjas rendőr, anyósom pedig egy iskola titkárságán dolgozik. Az említett autócsoda és a hozzá tartozó sofőr csupán bérelt volt. Azzal mentünk a templomtól a buli helyszínére. Én még vezetni sem mertem, mert végig azon izgultam, hogy jól mondjam ki a megfelelő pillanatban a boldogító „yes”-t.

Hogy állnak a gyerekkérdéssel? Tervezik már a trónörököst?
Még nem estem teherbe. Ja, azt nem nekem kell? A viccet félretéve, mindketten szeretnénk már gyermeket. Reméljük, hogy a közeljövőben bővülni fog kis családunk.

A közelmúltban megviccelték Önt az egyik kandikamerás-átverős műsorban, ahol Magyar Attilának kellett falaznia nőügyben. Önök jó barátok, Attila volt a tanúja az esküvőjén. Most, hogy Attila félrelépése valósággá vált, hogy látja ezt, mint közeli barát?
Én meghajtom a fejem a szerelem előtt. Ami Attiláékkal történik, az megesik sokakkal, csak éppen a civil eseteket nem kapja fel a média. Falaznom a valós életben szerencsére sosem kellett senkinek. A dolog egyébként Attiláék magánügye, de ha az érzés tényleg tiszta, akkor azt tisztelni kell, és drukkolni kell a beteljesülésének.

borsonline

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés