A rehabon túl

Korábban hírt adtunk arról, hogy Solymos Antal egy komoly műtéten esett át, amely során egyébként rossz nyelvek szerint egy titkos swing-javító eszközt építettek be a játékosba.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Solymos Antal egy komoly műtéten esett át, amely során egyébként rossz nyelvek szerint egy titkos swing-javító eszközt építettek be a játékosba. A viccet félretéve, Tóni állapota nagyon sokat javult, ami köszönhető a pozitív hozzáállásának, és vidám természetének is. Most egy villáminterjú keretei között válaszolt a Hungarian Golf kérdéseire.

Hogy érzi magát most, jobban van?
Nagyon jól érzem magam, köszönöm szépen. Jelenleg a barátaimmal töltöm az időmet a golf pályán. Túl vagyok a rehabilitáción, naponta 4-5 kilométert sétálok.

Mivel töltötte el az idejét, amíg betegeskedett?
Csak a rehabilitációra koncentráltam. Tornáztam, gyalogoltam, próbáltam minél jobban magamra összpontosítani.

Mik a tervei az elkövetkezendőkre?
Kidolgoztam egy pontos munkatervet.

Mi a munkaterv tartalma?
Az orvosaimmal egyeztettem és kikért véleményük alapján összeállítottak egy pontos edzés és játék tervet, mely szerint áprilisban még csak egy pihentető edzésen és játékon vehetek részt. A későbbiekben, májustól már végezhetek intenzívebb feladatokat is. Júliustól pedig remélhetően már a régi önmagam leszek és úgy fog menni a játék, ahogy régen.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés