Egy privát klub anatómiája

A klub az alábbi helyeket biztosít étkezési lehetőséget klubtagjainak:

A klub az alábbi helyeket biztosít étkezési lehetőséget klubtagjainak:


Mens Grill (a golfklub étterme) 80 fő befogadására alkalmas és csak férfiak látogathatják. Highland Dining Room, ahova csak elegánsan felöltözve lehet érkezni 120 főt tud vendégül látni. Három privát szoba, ahol a klubtagok saját eseményeiket szervezhetik, 100 főt tud befogadni, a bálterem 200 fő részére áll nyitva, míg a snack bár 40 klubtagot tud egyidejűleg fogadni.

A klub F&B szolgáltatása éves szinten 2,1 millió dollárt hoz a klub konyhájára, melyből az étkezés (food) 1,6 millió dollárral, az italfogyasztás 500ezer dollárral részesedik.13

A reklamáció kezelése a legkényesebb, mert míg a klubtagok nem értenek a teniszoktatáshoz vagy éppen a golfpályatervezéshez, addig a hasukhoz igen is nagyon jól értenek. A fogalmak rendkívül szubjektívek tudnak lenni, ezért annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni és a klubtag elégedetten távozzon, az esetlegesen felmerülő reklamációt nem kérdőjelezik meg soha. Elfogadják azt, ha a klubtag nem pontosan arra gondolt, mint amit kapott és személyesen James a chèf kezeli ilyen esetben a reklamációt. Megkeresi a vendéget és minden eszközzel megpróbálja kompenzálni a klubtagot.

Másik nagy kérdés a koordináció. Mivel számos terme van a klubnak, ahol F&B szolgáltatást tud nyújtani, ezért a harmonikus együttműködés és információáramlásnak nagy jelentősége van. Minden teremnek megvan a főnöke, őket koordinálja Sara, az F&B menedzser.

Mind a rendezvények, mind az a la carte étkezés esetén a tapasztalatokat az ún. Piros könyvbe írják le, így alkalmazottaktól függetlenül az információ évről évre visszakereshető és folyamatosan bővíti az újonnan csatlakozó kollégák tudását.

Folytatjuk!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés