Hegyre mentek

Hogy könnyű volt-e? A játékosok nem ezt mondanák. Volt, aki könnyebben vette az akadályokat, volt aki (többen) nehezebben. Itt a taktika, a megfelelő szabályok használata, a pontos ütések mindenek előtt, fontosak voltak.

Hogy könnyű volt-e? A játékosok nem ezt mondanák. Volt, aki könnyebben vette az akadályokat, volt aki (többen) nehezebben. Itt a taktika, a megfelelő szabályok használata, a pontos ütések mindenek előtt, fontosak voltak.

Nagyon sok kivédhetetlenül nehéz helyzet ált elő a játék során. Csak saját példámból kiindulva, csak annyit mondanék: 0-val fordultam 9 lyukon, majd két figyelmetlenség és egy játszhatatlan labda, kihagyott 4m-es, egyenes putt az eagle esélyért és máris +7-el jöttem le a hegyek közül.

Tanulságos játék volt, azt gondolom mindenkinek. Megmutatta a golf az igazi arcát: labdabiztonság, tudás-taktika, az előzetes pályabejárás és persze a szerencsetényező, az is itt mind közrejátszott egy-egy jó, vagy kevésbé jó eredmény elérésében.

Egy biztos, nem mindennapi élménnyel gazdagodhattak azok, akik részt vettek ebben a megmérettetésben. A kihívások versenyén a régiek mellett, most új játékosok is felállhattak a virtuális dobogó különböző fokaira, nekik külön is gratulálunk az elért eredményekért.

Igen izgalmas a befejező forduló előtt kialakult pontverseny állása. A végső igazán szimbolikus helyszínen St.Andrew’s Jubille Cours-on.  Az utolsó fordulón elért eredményhez kapcsolódó dupla pontszám, igencsak izgalmassá teszi az élen állók helyzetét. Itt minden elhibázott ütés, duplán bosszulja meg magát.

Aki itt kimarad, az végleg lemarad, aki itt jól játszik az eddigi helyezettek közül, nagyot alakíthat egy jó score-ral. Izgalmas végjáték ígérkezik.

Több lehetőség is kínálkozik az utolsó forduló lejátszására, az első alkalom a március 15.-ei ünnepnap lesz. A többi versenynap az ünnepnapot követő hétvégéig…

Akiknek kedve van részt venni az utolsó forduló megmérettetésén, vagy csak kíváncsi a híres pályára, ahová a halandóknak igen sokat kell várni egy-egy greenfee-ért, azt szívesen látjuk a március közepi megmérettetésen.

Remélhetőleg a versenyt követően, már a szabadban is hódolhatunk kedvenc sportunknak.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés