Juniorokat díjaztak

Szinte tegnap volt, amikor kiküldtük a karácsonyi üdvözleteket, ma reggel pedig a naptárra néztünk, és az március 1-jét mutatott. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telnek a napok, ám a hazai golfozók számára ez sem mindig elég tempós...

Szinte tegnap volt, amikor kiküldtük a karácsonyi üdvözleteket, ma reggel pedig a naptárra néztünk, és az március 1-jét mutatott. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telnek a napok, ám a hazai golfozók számára ez sem mindig elég tempós, hiszen ők már nagyon várják az első hivatalos versenynapot az idei szezonban.

Az idő egyelőre nem igazolja a naptári időszakot, ám a pályák már hatalmas lendülettel készülnek az idei szezonra, hiszen több nagy évfordulónak is lébe nézünk. A golf száz éves évfordulója mellett más születésnapokat is ünnepel idén a hazai golftársadalom, ám ezekről később számolunk majd be. Most következzen egy hír Tatáról, ahol díjazták az Old Lake versenyzőit, sőt az edzőt is!

Pénteken délután 3 órától tartotta Tata Város Önkormányzata a Kőkúti Általános Iskolában díjátadó ünnepségét, ahol 24 sportág 285 versenyzőjének adták át a jutalmakat. Az eseményen sportolókat és edzőiket díjazták a 2010. évben elért eredményeik alapján. Munkájukat és teljesítményüket egy bronz emlékéremmel ismerték el, amit Tata város polgármestere Michl József adott át.

A rendezvényen közel 500 résztvevő volt jelen, szülők, hozzátartozók és sok-sok sportoló. Elismerésben részesültek az Old Lake Golf Klub juniorjai közül: Lengyel Armand, Lengyel Lilla, Vadkerti Adél, Kiss Botond, Hajós Benjamin és edzőjük Bujáki Péter.

Gratulálunk a díjazottaknak és további sikeres versenyzést kívánunk az idei évre is!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés