Érzik a krízist

A napokban szerkesztőségünk vendége volt Sarlós Tibor, aki a látogatás alkalmával egy kisebb interjúban számolt be a Royal Balaton Golf & Yacht Club téli időszakáról és persze a 2011-es tervekről.

A napokban szerkesztőségünk vendége volt Sarlós Tibor, aki a látogatás alkalmával egy kisebb interjúban számolt be a Royal Balaton Golf & Yacht Club téli időszakáról és persze a 2011-es tervekről.

Szezonindító sorozatunkat a klubok részéről már megkezdtük, emlékezhetnek, hogy múlt héten Barna Éva számolt be a várakozásokról és a tervekről. A balatonudvari pálya életében is nagyon fontos lesz 2011, hiszen gondoljunk csak a kiemelt versenyre, ismét itt szervezik meg a 16 éven alattiak Európa-bajnokságát, ami újabb lendületet adhat a hazai golféletnek. De hogy milyen nagy események várhatóak még az idei évben, azt már Sarlós Tibor mondja el.

„Azt kell mondjam, a pálya kiválóan állta a kemény tél viszontagságait, és a rengeteg csapadékmennyiség ellenére is kiválóak maradtak a greenek, sikerült megelőzni a betegségeket is, amit remélhetőleg a szezonig meg is őrzünk. Tavaly ősszel felerősítettük a gépparkunkat, ami egy pozitív fejlemény lehet 2011-re nézve, minőségben pedig csak a megszokott kiváló színvonalat szeretnénk nyújtani.

Ha a klubtagok számát nézzük, akkor emelkedésről számolhatok be, de ennél sokkal gyorsabban kellene számokat produkálni ahhoz, hogy a golf végre teret hódíthasson. Ezt elősegítve idén közel 30%-al nő majd a rendezvények száma, igaz nagyon sok külföldi versenyt is lefoglaltak már, amit idén újra – vagy első ízben – szeretnének nálunk megrendezni. A Manager Cup valamint különböző szlovák versenyek mellett azonban lesz hagyományos Herend Kupa is és persze a European Young Masters, ami a nyár egyik kiemelt eseménye lesz majd.

Elkezdtünk balatoni szállodákkal tárgyalni, akikkel szeretnénk különböző package-eket árulni, ami szintén egy kedvező feltételt biztosítana az idelátogató golfozók számára.”

Folytatjuk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés