Az FTC megkezdte a bérletárusítást a csoportkörre

A Ferencváros kedden (ma) elkezdte a bérletárusítást a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörére, amelyben az előző kiírásban döntős olasz Fiorentina, a belga ezüstérmes Genk és a szerb bronzérmes Cukaricki lesz az ellenfele.

 

A zöld-fehér klub a honlapján kiemelte, hogy a magyar bajnoki címvédő sorozatban ötödik alkalommal szerepel európai kupasorozat főtábláján. A hárommeccses bérleteket a szezonbérlettel rendelkező drukkerek húsz százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg, a helyüket csütörtök éjfélig tartják fenn. A csoportkörös mérkőzésekre nincs diák, nyugdíjas és családi kedvezmény és a bérletvásárláshoz szurkolói kártya szükséges - írja a fradi.hu.

 

A bérletek ára 8200-tól 23 ezer forintig terjed.

 

Az FTC a szerb Cukaricki ellen hazai pályán kezdi meg szereplését a Kl főtábláján szeptember 21-én, csütörtökön 18.45 órától. A második fordulóban Firenzébe utazik az együttes, ahol október 5-én 21 órától lép pályára, majd október 26-án, szintén idegenben a belga Genk vendége lesz 21 órától. A negyedik kört a Groupama Arénában játssza, november 9-én a Genket fogadja 18.45-től, majd november 30-án, Szerbiában 21.00-tól a Cukaricki otthonában lép pályára. A csoportkört hazai pályán zárja, december 14-én 18.45-től a Fiorentinát látja vendégül.

 

A hárommeccses bérletek megvásárlására a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint a Groupama Arénánál van lehetőség.

 

Forrás: MTI 

Kép: Ferencvárosi Torna Club Facebook oldala


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés