Sárközi plusz kettővel kezdett

Pénteken kezdetét vette a Slovak Amateur Tour V háromnapos tornája a Penati Golf Resortban, ahol pályára lép ifj. Sárközi Richárd és Károly Ádám, a nők között pedig a kisebbik Fedeli lány, Laetitia vág neki a vasárnapig tartó küzdelmeknek. Lássuk, kinek, hogyan sikerült az első napja a rendkívül erős mezőnyben, ahol a fiúk között 21, míg a lányoknál 14 játékos rendelkezik pluszos hendikeppel.

 

Ifj. Sárközi Richárd, elmondása szerint imádja Penatit és nagyszerű formában érkezett meg Szlovákiába, ez utóbbiról az első nap tanúbizonyságot is adott. Bár a harmadik és negyedik szakaszon is egyel a par fölött ütött, rögtön az ötösön szépített egy birdie-vel, majd féltávig még egy -1-es szakaszt jegyzett a kilencesen. A hátsó kilencen sajnos nem jött több birdie, ellenben két bogey becsúszott, az utolsó ráadásul a 18. szakaszon, így ötös együttállásban a T5. pozícióból, +2-vel várhatja a folytatást az 59 főt számláló férfi mezőnyben. Az első helyért cseh belháború indult meg: Jakub Janda -5-tel csekkolt be az első helyre, őt üldözi a Golf Trnava játékosa, Václav Švub, -4-gyel.

 

Károly Ádám az első körben 81-et játszott, a T20. helyen vág neki a szombatnak. A fiatal Laetitia Fedeli pénteken remekül helytállva, a 32. pozícióból folytatja szombaton az erős női mezőnyben.

 

EREDMÉNYEK

Kép: TÁTRAI BÉLA / GOLF Magyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés