„A hole-in-one beindította a napomat!”

A Pannonia Masters emlékezetes pillanatai közé tartozik Károly Ádám lebilincselő teljesítménye, az első napon szerzett hole-in-one, a háromnapos torna végén harmadik helyen végző játékos élete első ászáról beszélgettünk.

 

Életed első ásza volt?

Igen, először ütöttem hole-in-one-t, ráadásul a klubom, a Pannonia hármas szakaszán!

 

Hogy élted meg a telitalálatot?

Sárközi Rihárd és Ifj. Sárközi Ricsi, Zsimán-Lebovics Zénó, valamint Jakobi András mind látták a hole-in-one-t. Ricsi később azt mondta, amikor elütöttem a labdát, szinte biztosra vette, hogy szép ütést produkálok, édesapja és Jakobi András pedig egészen közelről látták, ahogy a labda bement a lyukba. Kellemes, felemelő érzés volt, ami teljesen beindította a napomat! Ezt követően egyre jobban játszottam, de abba a csapdába sem akartam beleesni, hogy figyelmetlenségből apróbb hibákat követek el. A harmadik lyuk után még tizenöt szakasz várt rám, így minden erőmmel arra összpontosítottam, hogy az első napot kiváló eredménnyel zárjam. Természetesen a sikeres ütést megünnepeltük a klubházban.

 

 

A harmadik nap végén 0, +4, illetve +8-as score-al zártad az egyes versenyköröket. Mi volt az oka az utolsó nap visszaesésének?

A harmadik napon sajnos egy dupla bogey is becsúszott, a puttok sem mindig estek be, a plusz nyolcban valószínűleg az óriási szél is szerepet játszott.

 

Mi a következő lépés?

A Match Play Bajnokság, majd irány a szlovákiai Junior Tour, amit már alig várok!

  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés