A negyedik margójára

A MidAm Golf beszámolója:

 

Madarak a bánya felett

Öt ütéses győzelemmel zárult a LUA Resort MidAm Golf Liga negyedik fordulója. Az impresszív, 74 ütéses eredményt Zilahy Csabának sikerült elérnie, akinek csak úgy repkedtek a madárkái a bánya felett. A 13-as után a 15-ös szakaszt is birdie-zte és azért, hogy teljesen biztos legyen a győzelme, a 17-es szakaszon is behúzott egy kis csicsergőt.

 

Még maradt a játékában pár ütés, ami olyan peches szituációknak volt köszönhető, mint például, hogy labdája a 11-esen belefúródott egy mély divotba és habár ezt még menteni tudta par-ra, de a 12-esen a bal felső kőfal tövébe guruló drive-ja már bogey-ra büntette.

 

És ha már a drive-oknál tartunk, a 16-os szakaszon ritkán látott 294 méteres kezdőütéssel Véh Balázs vitte el a ChocoMe Longest Drive díjat. A MONYO tippversenyben ekkora távolságot senki nem mert tippelni, de 275 méteres saccal Dr. Schatz Balázs és Bere Tamás lettek a győztesek. A Nearest to the Pin versenyt Jónás Balázs nyerte, akinek a 17-es elütőről kezdőütése mindössze 63cm-re állt meg a lyuktól.

 

Férfiak bruttó második helyén Koller György (79) végzett, aki előző napon még Hencsén versenyzett szakadó esőben további 34 társával az országos ranglistapontkért. Harmadik helyezett Ralph Müller (79) ütésazonossággal végzett Koller mögött.

 

A hölgyek mezőnyében már sokkal kiélezetteb volt a küzdelem. Luu Thi Thu Huong Hajni egy hendikepjavító +15-ös eredménnyel állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Az eddigi szponzori ajándékok mellé ezúttal a LUA Resort 2 fő részére szóló kétéjszakás meghívását is átvehették a női és férfi bruttó első helyezettek.

 

Második helyen két ütéssel lemaradva végzett Fiserné Koplányi Eszter (89), aki a 12-es szakaszon lévő Longest Drive versenyt 187 méteres ütéssel abszolválva vitte el a csokicsomagot. Közvetlenül Fiserné mögött a versenyen születésnapját ünneplő Movik Gabriella (90) lett a harmadik befutó.

 

Nearest to the Pin versenyben 535 centiméteres eredménnyel Kispál Helén győzött.

 

20220817_midam.jpg

 

Forrás: midamgolf.hu

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés