Tiger Woods a hűséget választotta a pénz helyett

Golfcsemegék a nagyvilágból: 

 

LIV Golf Invitational

Tiger Woods hűséges marad a PGA Tourhoz és nem csatlakozik az új LIV Golfbajnoksághoz. Greg Norman, a sorozat vezérigazgatója szerint Tiger Woods 700-800 millió dollár (572-654 millió font) körüli összeget utasított vissza azzal, hogy nem csatlakozik a Szaúd-Arábia által támogatott LIV Golf Invitational Series-hez. Woods azt mondta a múlt havi nyílt bajnokság során, hogy nem ért egyet a sorozat mellett voksoló játékosokkal, akik csak sok pénzt zsebelnek be, néhány versenyen, 54 lyukon játszanak, miközben harsogó zene szól a pályán.

The Women's Open

Ashleigh Buhai is átesett a tűzkeresztségen, miután az év utolsó major bajnokságának negyedik extra play-off szakaszán legyőzte In Gee Chunt és megszerezte első major győzelmét. A 33 éves dél-afrikai öt ütés előnyt pazarolt el a muirfieldi körben, de végül ő vihette haza a 7,3 millió dollár összdíjazású verseny trófeáját. A harmadik helyen 2019 bajnoka, Hinako Shibuno végzett.

Wyndham Championship

Joohyung Kim első PGA Tour győzelmét aratta le Észak-Kaliforniában, így Jordan Spieth óta ő a legfiatalabb, a második világháború óta a második legfiatalabb játékos, aki a PGA Touron tudott nyerni. A 20 éves koreai egy eagle, nyolc birdie és egy magányos bogey-val egy zseniális 61-es utolsó kör csinált, így -20-al, öt ütés előnnyel meggyőzően utasította maga mögé honfitársát, Sungjae Imt.

 

Forrás: hungolf.hu / MGSZ 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés