Elindult a Junior Tour

A Pannonia Golf & Country Clubban mérkőzhettek elsőként a Junior Tour négy fordulóból álló versenysorozat résztvevői. A közel harminc versenyző a korábbi évekhez hasonló versenyformában, négy kategóriában mérhette össze golftudását.

 

A hőségriadó ellenére közel harminc bátor junior ragadott ütőt a szezon első Junior Tour állomásán. A változatlan formában kiírt sorozat továbbra is hendikep index alapján, négy kategóriában kínál versenylehetőséget a legfiatalabbak számára, hogy golftudásukat fejlesszék és versenyrutint szerezzenek. Az A-kategória (0-12 hcp) bruttó, a B (12.1-24 hcp), C (24.1-36 hcp) és D (36,1- 45) kategóriák nettó ütésszám alapján hirdetnek fordulónként győzteseket a lányok és a fiúk közül.

 

Az első forduló legjobb eredményét Nagy Ármin érte el, aki +3 ütéssel teljesítette a 18 szakaszt. Rajta kívül aranyérmet Zingale Lena Lidia (A-kategória), De Pelsmaeker Emilie, Szani Mátyás (B-kategória), Madaras Bulcsú (C-kategória), Képes Kira és Tamás Zétény (D-kategória) vehetett át.

 

Forrás: hungolf.hu /MGSZ 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés