„Emlékezetes három napnak nézünk elébe”

 

 

A történelmi zarándokhelyen, az olaszországi Padovában megrendezésre kerülő XXI. ESGA szervezésű Szuper szenior (65+) és Master (75+) Európa bajnokságon a többszörös bajnok, Horvath Joe is részt vesz, aki a hatvanöt év feletti játékosok csapatának tagjaként látogat el a június 28. és július 1. között zajló nagyszabású tornára.

 

Milyen érzés egy európai szintű bajnokságon indulni?

Még soha nem voltam Padovában, nem ismerem a pályát, de annyi biztos, hogy szenzációs teljesítményt nyújtok majd és nyerni fogok! (nevet) Úgy tudom, egy nem kimondottan hosszú, ám rendkívül technikás terepről van szó, amely bővelkedik vízben és homokban. Arról nincs tudomásom, milyen gyorsak a greenek; a pálya adottságaira és nehézségeire várhatóan a gyakorlónapon derül fény.

 

Milyen eredményt vársz magadtól és a csapattól?

Több mint tizenhét ország legkiválóbb golfjátékosai mérik össze a tudásukat ezen a különleges olasz bajnokságon, ezért már annak is örülnék, ha az első tíz között végeznénk, a titkos vágyam pedig az, hogy az első öt csapat között legyünk! Ha mindhárom napon tudásunk legjavát nyújtjuk, ez az álom megvalósítható.

 

Milyen hosszúak a par hármasok?

A leghosszabbak kb. százhatvan-száznyolcvan méteresek, a par ötösök azonban szerencsére rövidebbek, ezért ezeken a szakaszokon könnyebb lesz birdie-t ütni.

 

Mi a véleményed a csapatösszeállításról?

A csapat rendkívül tehetséges, stabil golfozókból áll. Dr. Takács Jánossal és Kovács Titusszal már többször is játszottam; bízom bene, hogy eseménydús és emlékezetes három napnak nézünk elébe!

 

A csapatok összetétele:

75+: Juhász Sándor - kapitány, Mányi István, Jászkuti László és Ellis Donald

65+: Jakobi László - kapitány, Koplányi Tibor, Dr. Egervári Ferenc, Dietrich Gábor, Dr. Takács János, Horváth Joseph, Kovács Titusz, Dobány Lajos, Horváth Béla, Saághy Pál, Dietrich Tamás és Gulyás Gyula

 

A keddi gyakorlónapot követően szerdán kezdődik a bajnokság. Drukkoljunk együtt a magyar csapatnak! 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés