5+1 dolog, amit tudnod kell a MidAm Golf Ligáról

 

A Magyar MidAm Golf Sportegyesület az idei évben egy új versenysorozatot hirdetett meg MidAm Golf Liga néven, melynek első fordulójára május 22-én, vasárnap kerül sor Hencsén. Ennek kapcsán összeszedtük számotokra a legfontosabb tudnivalókat.

 

 

1. A MidAm Golf Ligában a játékosok négy 1 napos versenyen és egy 3-napos versenyen dönthetik el külön bruttó és nettó kategóriában, hogy melyik úr és hölgy lesz az Év MidAm Liga Bajnoka

 

2. A MidAm Ligában csapatversenyben is részt vehetsz. A csapatok sorsolás útján kerülnek összeállításra úgy, hogy az egyes csapatok között ne legyen jelentős hendikep eltérés. Előzetes regisztráció szükséges, amit itt tudsz megtenni.

 

3. A csapatversenyekben pénzalap hozott létre a MidAm, amit az egyes fordulók, valamint az összetett 1-3 helyezettek MidAm vásárlási utalvány formájában nyerhetek meg. A pénzalap jelenleg 1,7 millió forintnál tart.

 

4. A Liga összetett egyéni győztesei a Hotel Azúr Prémium***** vendégszeretetét élvezhetik, kipihenve a kemény évközi munkát.

 

5. Az MGL fordulói során több, mint 370 ajándék, közel 2,5 millió forint értékben kerül kiosztásra

 

+1 Az első forduló május 22-én, vasárnap kerül megrendezésre Hencsén, ahol előző napon ranglistaversenyen vehetnek részt a játékosok. A hencsei fordulóra itt tudsz nevezni.

 

A szervezők várnak szeretettel minden játékost, aki betöltötte a 25. életévét és hendikep indexe nem haladja meg a 36-os értéket.

20220516_banner_versenynaptár._végleges.jpg

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés