„Nincsenek nagy fogadkozások”

A 2021-es Magyar Kupa nettó bajnokával, Horváth Mihállyal beszélgettünk, aki a magyar csapat tagjaként hamarosan Törökországba utazik, a néhány nap múlva kezdődő Belek Openre.

 

Hogyan értékeled az elmúlt időszakot, volt lehetőséged gyakorolni a téli időszakban?

A nappali előtti elütő az én szimulátorom, minden nap elütök néhány kosárnyi labdát. A múlt heti pihenő remek hatással volt a teljesítményemre, naponta általában két kört megyek. A mostoha időjárás ellenére kitartóan készülök, és abban reménykedem, hogy a hamarosan sorra kerülő Belek Open ideje alatt sokkal kellemesebb időre számíthatunk, mint itthon, Magyarországon.

 

Milyen reményekkel és elvárásokkal indulsz a törökországi Belek Open-en?

Arra törekszem, hogy a hendikepemnek megfelelő teljesítményt nyújtsak. A Titanic Deluxe pályán már kétszer is játszottam, de Dibusz László azt mesélte, az utóbbi időben alaposan átépítették. Kíváncsi vagyok, hogy sikerült az átalakítás, és milyen eredményeket hoz majd a kétszer tizennyolc szakasz.

 

Milyen terveket szeretnél megvalósítani a 2022-es szezonban?

Mivel tavaly a Magyar Kupa nettó bajnoka lettem, úgy érzem a 2021-es szezon nagyon jól sikerült. Idén nincsenek nagy elvárásaim és nem szeretnék nagy fogadalmakat tenni: bár a single hendikeptől még messze vagyok, a cél az, hogy fokozatosan javítsak, faragjak rajta. A legfontosabb szempont természetesen továbbra is az, hogy fantasztikusan érezzem magam a pályán!  

 

Horváth_Mihály1.jpg

  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés