2022-ben is folytatódik a Highland Platina Kártya program

 

A HIGHLAND PLATINA KÁRTYA program a 2022. évben is folytatódik, a "FULL TIME" és "JUNIOR" klubtagoknak golfpályák, exkluzív szállodák, éttermek, üzletek biztosítanak ajándékokat, kedvezményeket.

 

Golfpályák által biztosított ajándékok, kedvezmények a 2022. év végéig​:


15% kedvezmény a green fee listaárból: 
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal ingyenes green fee:
A 2022. évi golfszezonban 1 alkalommal "Balaton Golf - Highland Klubnapot" szervezünk, ezen a napon a Highland Platina Kártya tulajdonosok ingyenesen játszhatnak Balatonudvariban (konkrét időpont később).
A második ingyenes játéklehetőség 2022. május 1. és szeptember 30. között bármikor igénybe vehető.

 

Kedvezmény a green fee listaárból:
Szerdai napokon a kedvezmény mértéke 50%
Minden más napon a kedvezmény mértéke 20%
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal ingyenes green fee:
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal "Forest Hills - Highland Klubnapot" szervezünk, ezeken a napokon a Highland Platina Kártya tulajdonosok ingyenesen játszhatnak Zircen (konkrét időpontok később).

 

25% kedvezmény a green fee listaárból. 
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal ingyenes green fee:
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal "Greenfield - Highland Klubnapot" szervezünk, ezeken a napokon a Highland Platina Kártya tulajdonosok ingyenesen játszhatnak Bükfürdőn (konkrét időpontok később).
15% kedvezmény a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában a szállás árából. Szállásfoglalással együtt a greenfee árakból az alábbi kedvezmények érvényesek: hétköznap (hétfő-csütörtök) 80%, hétvége (péntek-vasárnap) 25% kedvezmény. A kedvezmény bármely szobatípus foglalás esetén érvényes. A kedvezmények más kedvezményekkel nem kombinálhatók.
15% kedvezmény a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában található FullSwing golfszimulátor árából.

 

20% kedvezmény a green fee listaárból.
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal ingyenes green fee:
A 2022. évi golfszezonban 2 alkalommal "Kisoroszi - Highland Klubnapot" szervezünk, ezeken a napokon a Highland Platina Kártya tulajdonosok ingyenesen játszhatnak Kisorosziban (konkrét időpontok később).
Kedvezményes szállásajánlatok igénybevétele a Magyar Golf Club apartmanjaiban:
Két egymást követő napra történő green fee vásárlás esetén a golfozó számára a szállás ingyenes. Nem golfozó kísérő vendég részére a 2 személyes apartmanban a szálláshely ára 7.800 forint / fő.
Csak szállás foglalása esetén a 2 személyes apartman díja 20.000 forint/éjszaka helyett 15.300 forint/éjszaka.

 

20% kedvezmény a green fee listaárból, korlátlan range labda használat ajándék minden green fee-hez.
A 2022. évi golfszezonban 1 alkalommal ingyenes green fee:
A 2022. évi golfszezonban 1 alkalommal "Zalasprings - Highland Klubnapot" szervezünk, ezen a napon a Highland Platina Kártya tulajdonosok ingyenesen játszhatnak Zalacsányban (konkrét időpont később).
A green fee kedvezmények igénybevételének feltételei: előzetes tee time foglalás, Highland Platina Kártya bemutatása, más kedvezményekkel nem vonható össze.

 

A green fee utalványok a megadott napon / napig felhasználhatók (kivéve golfversenyeken) a szabad tee time-ok függvényében, nem átruházhatók, nem meghosszabbíthatók, készpénzre nem válthatók.

A kedvezményeket és ajándékokat a vidéki partnerklubok biztosítják.

 

További partnereink:

 

Bármilyen 2 Falconeri termék egyidejű vásárlása esetén egy darab választható ajándék (opciók: 100% kasmír sál, Falconeri táska, textil frissítő spray). Az ajándék csak a Falconeri üzletben történő személyes vásárlás esetén vehető át (Fashion Street, 1052 Budapest Deák Ferenc utca 19.).

20% kedvezmény a Thomas Breitling üzletekben, illetve a webshopban (kód: HIGHLAND). A kedvezmény akciós árakra nem érvényes.

Egy alkalommal díjmentes belépés a Thermal Hotel Margitsziget spa területére a Highland Platina Kártya birtokosa plusz egy fő részére (úszó-, thermal medencék, fitness terem, szauna, aroma és gőzkabin, valamint szezonban a kültéri medence és napozóterasz használata).
15% kedvezmény a helyszínen vásárolt gyógy- és wellness kezelések árából (a kártyabirtokos vendégeként érkező plusz főnek is).
15 % kedvezmény a www.ensanahotels.com honlapon szereplő magyarországi szállodák (Thermal Margitsziget, Grand Margitsziget, Thermal Héviz, Thermal Aqua, Thermal Sárvár) napi árából, a szállást is tartalmazó csomagajánlatok, valamint a helyszínen foglalt gyógy- és wellness kezelésekből árából.

Egy alkalommal díjmentes belépés a The Secret Garden Day Spa területére a Highland Platina Kártya birtokosa plusz egy fő részére (fitnesz terem, jakuzzi, szauna használata).
10% kedvezmény a The Great Hall étteremben és a The Sky Garden Tetőteraszon történő fogyasztás számlaösszegéből.
20% kedvezmény szobafoglalás esetén.

Az első vásárlás alkalmával egy palack ajándék bor választható (Nero D'Avola – Settesoli pincészet, Vigne Verdi Chardonnay – Serena pincészet, Porta Palo Rosato – Settesoli pincészet).
10% kedvezmény egész évben a Balli Vini shop (www.euromarketbor.hu) termékeinek árából. A termékek átvehetők személyesen a Balli Vini raktárában (a Budapest Highland Golf Clubtól pár percre), vagy legalább 15.000 forint értékű megrendelés esetén díjtalan házhoz szállítással.

 

Az ajándék bor, illetve a 10% kedvezmény igénybevételéhez fel kell venni a kapcsolatot a Balli Vini munkatársaival:
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +36 30 463 6166
A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatóak.


Budapest Highland Golf Club
Klub, nem csak pálya.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés