Játszva tanulni a spanyol tengerparton

Spanyolországban csíptük el Tóbiás Zsoltot, aki lelkes csapatával együtt 18-20 fokos, tavasziasan kellemes napsütésben, Novo Sancti Petriben, egy gyönyörűen felújított pályán hódolhatott golf iránti szenvedélyének.  

 

 

 

Zsolt öt évvel ezelőtt már golfozott ezen a pályán és ámulattal tapasztalta, hogy az ínycsiklandó lakomák ételek mellett a golfozók fejlődését segítő szolgáltatások milyen széles skáláját nyújtja a közelben található, elsőrangú szálloda.

 

Magyarország egyik legismertebb edzője a második turnussal érkezett a tengerparti golfparadicsomba, ám a magasabb hendikeppel rendelkező játékosok is mesterien uralták a terepet és remekül érezték magukat a baráti hangulatú edzések során.

 

A kiválóan felépített programnak köszönhetően - mely egy délelőtti range-en eltöltött gyakorlási lehetőséget és délutáni pályajátékot is magában foglalt - a kezdő és haladó szinten játszó golfozók egyaránt megtalálták a maguk számítását.

 

A golfkomplexum mindkét pályájának megvannak az egyedi sajátosságai, amelyek lehetővé tették, hogy a fejlődni kívánó golfjátékosok a pályastratégiát is gyakorolhassák. Mindehhez egyedülálló segítséget nyújtott Zsolt több éves edzői tapasztalata és gondoskodó hozzáállása, amely azt is biztosította, hogy minden játékos ugyanannyi figyelmet kapjon, sőt, aki elégedetlen volt aznapi teljesítményével, a játékot követően is csiszolhatta tudását a range-en, így minden adott volt egy felejthetetlen, tanulással és játékos kikapcsolódással egybekötött golfélményhez!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés