„Lassan összeáll a játék”

A zalacsányi pályához ezer szállal kötődő Hujber László a 2021-es évben szerzett benyomásairól, az idei szezon tanulságairól mesélt.

 

A golf szempontjából milyen tanulságokkal szolgált a 2021-es év?

Számomra ez az év – mint mindig – a gyakorlásról és a fejlődésről szól. A játék egyes elemei jól mennek, de egészében valamiért még nem működik tökéletesen. Vagy a puttok nem sikerültek, vagy a hosszújátékkal volt gond. A szezon végéhez közeledve szerencsére kezd összeállni a játék és bízom benne, 2022 tavaszára minden a helyére kerül.

 

Hová jársz edzeni?

A legtöbbet a Continental CityGolf Club pályáján edzem, azonban Zalacsányban is sokat játszom, mert feleségemmel együtt a Zala Springs Golf Club tagjai vagyunk, amiről bátran mondhatom, hogy Magyarország egyik legszebb sportkomplexuma. A remek baráti társaság is odaköt minket, nem beszélve arról, hogy a pálya mindig gyönyörű és rendezett, nincs tolongás, szinte mindig lehet tee time-ot kapni. Egyedülálló lehetőség, hogy a klubtagok a testvérklubok kiváló minőségű pályáján is golfozhatnak. Ezt ki is használtuk az osztrák Adamstal Golf Clubban, ami Európa egyik leglátványosabb pályája. Egyes kedvezmények azt is lehetővé teszik, hogy másokat is elhozzunk és megismertessük velük a golf szépségeit. A klubtagság része, hogy ötször ingyen vihetünk ismerőst a pályára.

 

Hogyan látod a társad játékát?

Anett is gyönyörűen játszik, csak még szüksége van egy kis gyakorlásra (nevet).  

 

hujber.jpeg


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés