Mesteri végjáték Máriavölgyben

 

Az október 23. és 24. között zajló hétvége Máriavölgyben a Pannonia Masters bűvöletében telt. Lássuk, hogyan alakultak a különböző kategóriák. 

 

Az első napot a Balaton Golf versenyzője, a junior U14-es Zsimán-Lebovics Zénó zárta a legjobb eredménnyel (73), ezúttal azonban nem sikerült megismételni a szombati remeklést, a második fordulót +9-re hozta. Így a Pannonia Junior Academy tagja, Fülöp Gergő élni tudott a kínálkozó lehetőséggel. Gergő kétarcú vasárnapot produkált: az első kilencen több bogey is becsúszott, a 8-ason pedig jött egy tripla, de ezt két birdie "fogta közre". Végül 75-ös score-ral (+3) jött le a pályáról, a két nap során 149-cet ment, ezzel pedig megnyerte a Pannonia Masters Bruttó Férfi Kategóriát. Másodikként végzett Zsimán-Lebovics Zénó (összesített score-ja: 154), amellyel Ranglista Bruttó Kategória élén végzett. Harmadik helyen zárt a Pannonia játékosa, Koller György, negyedik lett a szintén Pannonia játékos, Ralph Müller, ötödik a Pannonia Akadémistája, Vu Péter. 

 

Első nap még Stern Lea Sára vezette a Női mezőnyt, vasárnap azonban szombathoz képest visszaesett a teljesítménye. Kiss Polett Karolina +10-zel behúzta a partit és a Pannonia Masters Bruttó Nő kategóriát. Második és harmadik helyen a Pannonia Junior Academy két játékosát, Stern Lea Sárát (+16) és Szautner Elenát (+16) üdvözölhetjük. 

 

KATEGÓRIÁK: 

Nettó Felnőtt Férfi Rangsor: Légrádi Péter (Highland), Biglovics Gábor (Pannonia GC), illetve Zsimán Alpár József (Golfiesta) 

Női Nettó Kategória: Polyás Szilvia (Pannonia GC), dr. Eredi Éva (MMAGE) és Kispál Helén (Forest Hills) állhattak dobogóra.

Pannonia Masters Bruttó kategória: Fülöp Gergő (+3), Zsimán-Lebovics Zénó (+9) és Koller György (+5) érdemelték ki.

Pannonia Masters Bruttó Nő: Kiss Polett Karolina (+10), Stern Lea Sára (+16) és Szautner Elena (+16) 

Szenior: Máthé István (Golfiesta), Koller György (Pannonia) és Dr. Bohács Zsolt (Pannonia).

Junior: Németh Lőrinc (Zala Springs), Fülöp Gergő (Pannonia) és Szautner Elena (Pannonia) 

  

Az eredményeket ide kattintva megtekinthetik

 

 

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés