Mid-Am Szezonzáró Golf Kupa újratervezve

 

Mit csinálsz október 30-án, szombaton? Ha éppen ráérsz, írd be naptáradba, hogy Hencsére mész a MidAm Szezonzáró Golf Kupára!

 

 

Bizony, bizony! Örömmel értesítünk Titeket, hogy a Mid-Am Golf Tour utolsó állomása október 30-án, Hencsén kerül megrendezésre a korábban meghirdetettekhez képest a többi feltételben változatlanul. A versenyen elért eredmény beszámít az MGSZ Országos MidAm ranglistapontjaiba, valamint a MidAm Golf Tour 2021 ponttáblázatába.

A versenykiírást ide kattintva érhetitek el.

A Golf Tour 2021 összesített férfi és női, nettó illetve bruttó kategóriáinak eredményhirdetésére is Hencsén kerül sor. Az élen nagy a verseny, így érdemes még az utolsó pontokat levadászni! Hogy állsz a ponttáblázatban? Ide kattintva megtudhatod.

Sőt! Érdemes 1 nappal korábban, pénteken érkezned, mert 50% kedvezményt biztosítunk a gyakorlónapi greenfee árából (9.750,- / 18 szakasz) és pénteken este egy évadzáró "kilépő bulival" búcsúztatjuk a 2021-es golfszezont. A bulira a belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan... :) De, amit szívesen fogyasztanál, azt mindenképpen hozd magaddal.

Szállásajánlatunk:

Bungaló 20.000,- forint / szoba / éj (1 ágyas) + IFA

Bungaló 25.000,- forint / szoba / éj (2 ágyas) + IFA

Kúria szoba 25.000,- forint / szoba / éj (1 ágyas) + IFA

Kúria szoba 30.000,- forint / szoba / éj (2 ágyas) + IFA

Kúria apartman 35.000,- forint / apartman / éj (max. 3 ágyas) + IFA

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre és csak írásban, ezen az email címen foglalhatók: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezés a MidAm Szezonzáró Golf Kupára itt.

Forrás: Révész Tamás/ Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

Fotó: Mid-Am Golf Facebook

 

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés