Utolsó állomásához érkezett a Sunset Golf Tour

 

A hazai pályán játszó Kovács Gergő nyerte a Sunset nyolcadik állomását a St. Lőrinc Golf Club par 72-es pályáján.

 

A nyolc fordulóból álló Sunset Golf Tour idei utolsó állomásán aratott győzelem a második volt Gergő számára, aki a júliusi, negyedik fordulóban már megcsillogtathatta tudását. Ezúttal a harmadik szakaszon birdie-t szerzett és végül +5-ös score-al léphetett a dobogó tetejére.

 

A Café-Line Kft. nagyvonalú támogatásával megvalósult golf-tornasorozat öt 9 szakaszos és három 18 szakaszos versenyből áll. A megmérettetéseken nincs helyezés szerinti pontozás, hanem a megszerzett stableford pontok kerülnek összesítésre, vagyis 9 szakaszon a 9 szakasz, 18 szakaszon a 18 szakasz eredményei. A sorozat utolsó fordulóján elért eredmények duplán számítanak.

 

A délpesti golfklub hagyományos éves versenysorozatának utolsó körében, Bruttó stableford kategóriában a Balaton Golf Club játékosa, Horváth Erik hódította meg a második helyet, +6-os score-al.

A St. Lőrinc színeiben verenyző Dr. Horváth Gábor Mihály érdemelte ki a harmadik helyet, +11-es eredményt produkált. A negyedik helyen Rácz Tibor zárta a napot, őt követte szorosan Zala Tibor, aki az ötödik helyet biztosította be magának.

 

A Vegyes "A" kategória Nettó stableford mezőnyében Zala Tibor (Zala Springs), Kovács Gergő (St. Lőrinc) és Dr. Horváth Gábor Mihály (St. Lőrinc) remekelt.

A Vegyes "B" mezőny első három helyét Gárdos Péter, Ágoston Mihály és Csesznek Olivér szerezték meg.

A Vegyes "C" kategória dobogós helyeit Baranyai Áron Szabolcs, Kovács Péter és Auth Ferenc hódították el. A "B" és "C" mezőny győztesei mindannyian a St. Lőrinc Golf Club játékosai közül kerültek ki.

Szívből gratulálunk a győzteseknek!

 

Eredmények

 

 

Fotó: St. Lőrinc Golf Club Facebook

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés