A Marisa Sgaravatti margójára

 

Hazatért Csehországból a szenior női válogatott , a Marisa Sgaravatti Trophy negyedik, utolsó versenynapján a magyar csapat a portugálok legjobbjaival találkozott.

 

A szenior női válogatott tagjai, Dung Hoang Thu, Kovácsné Földesi Katalin, Vainio Győri-Molnár Mária, Nagy Réka és Agnes Probst, valamint a kapitány, Dr. Kárpáti Szilvia, egy győtes Luxemburg elleni küzdelmet követően sajnos vereséget szenvedtek az igen erős, alacsony hendikeppel rendelkező portugál női csapattal szemben.

A vereség ellenére a válogatott feledhetetlen négy napot zárt a torán, amelynek során barátságok kötődtek az egyes nemzetek játékosai között, és amelyre a pénteki este folyamán egy fergeteges búcsú parti tette fel a koronát.

A tornán több jó egyéni eredmény is született az első két körben, a legnagyobb sikert a válogatott kétségtelenül a harmadik napon érte el, amikor meggyőző fölényű győzelem született Luxemburg válogatottja ellen. Ebben a párharcban három párharocit is nyertek a magyar hölgyjátékosok - Agnes Probst, Dung Hoang Thu és Nagy Réka. Kovácsné Földesi Katalin döntetlent játszott, míg Vainio Győri-Molnár Mária a tizennyolcas szakaszon verséget szenvedett el.

Gratulálunk a szenior női válogatott tagjainak a négynapos tornán mutatott teljesítményükért!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés