Ranglista az Öreg-tó partján

Novák Botond nyerte az Öreg-tó közelében, a tatai Old Lake Golf Club pályáján megrendezett 16. Manager Golf Cup Ranglistaversenyt. A golfviadalon legjobb helyezést elérők egy-egy kupával, valamint a főszponzor által felajánlott díjakkal gazdagodhattak. 

 

 

Az "indián nyárban" lezajlott kupán a Pannonia Junior Akadémia játékosa +1-es eredményt ért el, a hetes és tizenhármas szakaszokon egy-egy birdie-t is zsákmányolt.

 

A második helyen az Old Lake technikás pályáját már jól ismerő, a verseny folyamán három birdie-t szerző Magyar Tibor végzett (aki az A kategóriában is a második helyet kaparintotta meg), míg a harmadik helyet a szintén hazai pályán játszó Törőcsik Attila szerezte meg (A kategória első hely), +3-as score-ral.

 

A negyedik helyet a Pannonia Golf Club versenyzője, Ralph Müller érdemelte ki (+4). Az ötödik helyen az Old Lake játékosa, Lengyel Armand végzett, +4-es eredményt ért el. Armand a mai napon a Longest Drive megtisztelő címét is elnyerte. Az összesített mezőny legjobbjai között olyan versenyzőket találunk, mint Mezneric Gergely, Zilahy Csaba és Szalay Attila. 

A Junior kategória első három helyét Garcon Nathan, ifj. Magyar Márk Tibor és Szalay Gellért szerezte meg.

 

Gratulálunk a verseny győzteseinek!

 

Eredmények

 

 

Fotó: Old Lake Golf Club Facebook

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés