Olimpiai bajnokok is megjelennek a Nagy Sportágválasztón

 

2021. szeptember 10-11-én ismét tárt kapukkal várja a sport és zene iránt érdeklődő gyerekeket és családjaikat a Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó.

 

A hagyományos, évente megrendezett kőbányai sport és szabadidős rendezvény két év után tér vissza, mivel tavaly a koronavírus járvány miatt elmaradt az esemény. Az egész országban népszerű Nagy Sportágválasztó ezúttal is a Merkapt Sportközpontban kerül megrendezésre, olimpiai bajnokok társaságában.

 

A rendkívül sikeres tokiói olimpiai szereplés után számos olimpikonnal futhatnak össze a vendégek a helyszínen.

 

A SZERVEZŐK CÉLJA, HOGY MINÉL TÖBB OLIMPIAI BAJNOKOT, DOBOGÓS VAGY PONTSZERZŐ HELYEN VÉGZETT MAGYAR SPORTOLÓT, A MAGYAR KÜLDÖTTSÉG MINÉL TÖBB TAGJÁT A RENDEZVÉNYRE CSÁBÍTSÁK, hiszen elmondásuk szerint, nincs is annál nagyobb motiváció, inspiráció, mikor a jövő nemzedéke igazi példaképekkel, bajnokokkal, élsportolókkal találkozhat.

A korábbi évekhez hasonlóan, a sportági helyszíneken minden sportágat szakképzett edzők segítségével lehet kipróbálni, valamint a Zeneligetben is profi oktatók várják a hangszerek iránt érdeklődőket.


Az eseményre kilátogatók többek között olyan különleges sportágakkal is megismerkedhetnek, mint az airsoft, a capoeira vagy a zumba. A Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztóra szeptember 10-11-én (péntek-szombat) kerül sor a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a), 9:00 és 17:00 óra között.

 

AZ ESEMÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. A RENDEZVÉNY TERÜLETÉRE KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LEHET BELÉPNI.
A regisztrációt ezen a linken lehet elvégezni.

 

 

 

Forrás és fotó: Index

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés