Módosult a Match Play Bajnokság versenykiírása

A Magyar Golf Szövetség az alacsony felnőtt és junior érdeklődés miatt módosítja a X. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság selejtezőjének és döntőjének versenykiírását.

 

 

A június közepén megjelent kiírás szerint, a döntőbe egy ötfordulós selejtezősorozaton keresztül vezethetett volna az út, ahol a felnőtt és a junior jelentkezők közül nemenként 4-4 játékos szerezhetett volna indulási jogot a fináléba. A kisszámú felnőtt (3) és junior (6) nevezések miatt azonban, a döntő szereplői a szeptember 1-jén publikált korosztályos ranglista legjobb helyezettjei közül kerülhetnek ki. A felnőtt kvalifikáció során a mid-amatőr és a szenior selejtezőtornákon indulók nem vehetnek részt, azaz egy játékos csak egy selejtező kategóriában indulhat. Külföldi játékosokat is várnak a szervezők, a legfeljebb 8-8 játékost, hendikep-limit (férfiak: 3, nők: 5) szerint választják majd ki.

 

A mind-amatőrök júniusban rendezték selejtezőjüket, így Fiserné Koplányi Eszter, Sajner Zsuzsanna, Lex Annamária, Movik Gabriella, Krämer András, Zilahy Csaba, Meznerics Gergely és Müller Ralph részvétele már biztos a Balatonudvariban rendezendő döntőben.

 

A szeniorok az utolsó kvalifikációs fordulónál tartanak, ahol szeptember 19-ig dönthetnek arról, kik képviselik korosztályukat a döntő négy match play fordulója során.

 

A döntőbe szeptember 30-ig lehet nevezni, mely az október 1-ig befizetett nevezési díjjal válik véglegessé.

 

X. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság módosított versenykiírása innen tölthető le.  

 

 

 

Forrás és fotó: Magyar Golf Szövetség

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés