Búcsú a Magas-Tátra golfparadicsomától

 

Véget ért a négy napon át tartó csoportos edzés a Gray Bear és a Black Stork Golf Resort pályáin, ahol a szenior női válogatott tagjai egy aktív kikapcsolódással egybekötött utazás keretein belül ismerkedhettek a szlovák golfvidékek rejtelmeivel.

 

 

Mivel tegnapi interjúnk készítésekor még lelkesen készülődtek a hölgyek a nagy utazásra, örömmel vettük, hogy mind a négy golfozónk véleményét, elvárásait, célkitűzéseit olvasóink elé tárhattuk. Szomorúan értesültünk róla, hogy Zsadányi Ildikó sérülése miatt sajnos mégsem csatlakozhatott társaihoz a Golf Travel Hungary szervezésében megvalósuló uton.

A szenior válogatott hölgyek négyes flightokban, egy négy napon át tartó intenzív gyakorlás keretében játszottak egymással, csodálatos időt töltöttek egymás társaságában. A kellemes, kora tavaszra emlékeztető időjárás kedvezett a golfnak, hegyi pályák pedig kiváló lehetőséget nyújtottak, hogy a lejtőn való játékot is gyakorolják. A válogatott tagjai izgalommal vegyes kíváncsisággal vágtak bele a szlovákiai kalandba, ahonnan a mai napon érkeznek haza. 

 

Fotó: Slovakia Travel


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés