Olasz Anna negyedik helyen zárt, a női kéziválogatott kiesett

 

Olasz Anna negyedik helyen ért célba a női nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyén. A magyar úszó 1:59:34.8-as idővel fejezte be a versenyét, négy másodperccel maradt el a győztestől és kettőre a dobogótól.

 

 

Lőrincz Viktor a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos súlycsoportjában az aranyéremért birkózik majd a kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok ukrán Zsan Belenyuk ellen.

 

Atlétikában a hétpróbázó Krizsán Xénia is elkezdte a versenyt. A férfiaknál Rivasz-Tóth Norbert a férfi gerelyhajítók selejtezőjében 77.76 métert dobott, ez nem volt elegendő a továbbjutáshoz. Szűcs Valdó a 110 méteres gátfutás elődöntőjében 13.40-es idővel negyedikként zárt, nyolc századmásodperccel lemaradt a fináléról.

 

A súlyemelők versenyének zárónapján indul a sportág egyetlen magyar képviselője, a plusz 109 kilogrammos Nagy Péter.

 

A női kajakosok 500 méteres mezőnyében Kozák Danuta és Csipes Tamara is magabiztos futamgyőzelemmel jutott elődöntőbe. A férfi K-1 200 méteren Tótka Sándor és Csizmadia Kolos is futamgyőzelemmel jutott tovább, K-2 1000 méteren az egyesben friss olimpiai bajnok

 

Kopasz Bálint Nádas Bencével megállíthatatlan volt és simán to, Varga Ádám Béke Kornéllal reményfutamon mehet elődöntőbe. A női kenu egyeseknél 200 méteren Takács Kincső másodikként zárt a futamában, amivel elődöntős lett, de Balla Virág reményfutamra szorult a továbbjutáshoz. Ezt viszont Balla megnyerte, így ő is ott lesz a csütörtöki elődöntőben.

 

A női kézilabda-válogatott a negyeddöntőben a norvég válogatottal csapott össze, és fordulatos mérkőzésen 26-22-re kikapott. Pedig az utolsó tíz percnek még egálról vágtak neki a csapatok.

 

A férfi vízilabda-válogatott a horvát együttessel játszik a legjobb nyolc között.

 

 

 

Forrás: 24.hu

Fotó: M4 Sport

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés