Az első felvonás előtt

Tóbiás Zsolt beharangozója

 

Tizenegy ország, százegy játékosa vesz részt a július 23-25. között, Zalacsányban megrendezésre kerülő 43. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságán. Tóbiás Zsolt edzőt a három napon át tartó megmérettetéssel kapcsolatos elvárásairól kérdeztük.

 

„A tanítványaim közül Fülöp Gergő, Behán Attila, Sajner Zsuzsanna és a Sántha testvérek is indulnak a holnap reggel kezdődő golftornán, szívből remélem, hogy mindenki a hendikepjének megfelelően teljesít majd a bajnokságon." - mesélte izgatottan Tóbiás Zsolt.

 

Az edző elárulta nekünk, mely játékosától, mire számít a tornán: „Behán Attilától azt a stabil játékot várom, amit az elmúlt időszak versenyein mutatott. Fülöp Gergő tanítványomnak felajánlottam, hogy az első napon caddie-je leszek, ezzel is inspirálom őt, hogy a tőle telhető legkiválóbb teljesítményt hozza ki magából. Ha az ütőválasztás terén kétségei vannak, illetve ha nem biztos benne, érdemes-e támadnia a greent, én ott vagyok és segítek neki tanácsaimmal. Az első kör előtt mindenesetre játszunk egy szép próbakört, hogy mentálisan is ráhangolódjon a megmérettetésre. Bízom benne, hogy Gergő önbizalma visszatér, és ismét régi, két hónappal ezelőtti formáját nyújtja bajnokságon. Mindkettőnket nagy örömmel tölt el, hogy ebben az évben negyvenkét külföldi versenyző is indul a magyar bajnoki cím megszerzéséért.”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés